|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Siandien su Paulium kalbejom, kad blogai, kad as cepelinu daryti nemoku. Tai va ka tik pagalvojau, kad reikia Linai, kad tu juos ismoktum daryti. Tada as busiu atsakinga ir Pauliui veziosiu bulvinius blynus ir sakiau kada jam dar nuvesiu paragauti savo firminiu kotletu, o tu uz cepelinus atsakingas busi, ka??? Nu gi nesiraukyk, tu tikrai gali, as tavim tikiu Cia gi viskas vardan to, kad Pauliui kuo maziau reiktu ligonines koses valgyti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:22 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | | Siandien su Paulium kalbejom, kad blogai, kad as cepelinu daryti nemoku. Tai va ka tik pagalvojau, kad reikia Linai, kad tu juos ismoktum daryti. |
Labai nesigiriant... Aš ir taip moku  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:23 pm Rašyti temą: |
|
|
O tai kodel Paulius dar ju neragavo?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:24 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | O tai kodel Paulius dar ju neragavo?  |
Hm, nežinau. Bet bus pagalvota šiuo klausimu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Tai tu ziurek, pagalvok i ta puse, i kuria reikia As kita savaite vaziuosiu pas mociute pabuti ir pasitobulinti savo kulinariniu sugebejimu, tai gal reikes i sarasa ir cepelinu gaminima irasyti. nes kazkaip net geda cia pries tave pasidare, kad nemoku  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:33 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | kazkaip net geda cia pries tave pasidare, kad nemoku  |
Ką Tu! Išmoksi ir mokėsi  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Bet tai vis tiek uz cepelinu vezima Pauliui busi atsakingas tu. Kai kita karta ji pamatysiu, paklausiu, ar jau ragavo Lino cepelinu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:48 pm Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | Bet tai vis tiek uz cepelinu vezima Pauliui busi atsakingas tu. Kai kita karta ji pamatysiu, paklausiu, ar jau ragavo Lino cepelinu  |
Net nežinau, ką pasakyti. Žinoma, kad padarysiu. Tik dar nežinau, kada  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 12:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Is patirties zinau, kad kai kas nors sako, kad nezino kada, tai dazniausiai buna labai labai negreitai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 4:14 pm Rašyti temą: |
|
|
| O man dar vis tokia mintis sukiojasi galvoje: kazhin, ar nebutu galima kaip nors aprupinti Pauliuko mazhu televizoriuku, kol jis guli ligonineje? Gal kas turi toki "virtuvini" nedideli ir galetu jam paskolinti? Bent jau galetu vaikas pasizhiureti visas laidas, kurias nori, nes ortopediniame su tuo "vieshu" tai nelabai kas gaunasi... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Kv. 19,2007 8:49 pm Rašyti temą: |
|
|
Dėl televizoriaus nieko kol kas nepavyksta sugalvoti...
Aš džiaugiuosi, kad atsirado Pauliaus broliai ir buvo kelis kartus pas jį. Rytoj vėl turėtų ateiti. Ir, atrodo, džiaugiasi pats Paulius.
Šiandien Linutė parašė žinutę Rašė, kad jaučiasi gerai ir kieme žaidžia su draugais  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pen. 20,2007 12:10 am Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: | | Aš džiaugiuosi, kad atsirado Pauliaus broliai ir buvo kelis kartus pas jį. Rytoj vėl turėtų ateiti. Ir, atrodo, džiaugiasi pats Paulius. |
Perskaiciau Tautviles ir Lino pasnekesi apie cepelinus ir taip garsiai uzsikvatojau, kad net Dainoras eme tildyti. Jau gerokai po vidurnakcio Kaimynai ims belsti i siena
O gal organizuojam cepelinu puota? Virt nemoku, tik valgyt Dar galiu bulviu parupinti ir padet nuskusti
Pauliaus broliai? Zinojau, kad turi tik viena broli... Keista... Kaip suprast - atsirado?
Tautvile, naktinuke  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Pen. 20,2007 12:18 am Rašyti temą: |
|
|
| Ziuzia rašo: | | O man dar vis tokia mintis sukiojasi galvoje: kazhin, ar nebutu galima kaip nors aprupinti Pauliuko mazhu televizoriuku, kol jis guli ligonineje? Gal kas turi toki "virtuvini" nedideli ir galetu jam paskolinti? Bent jau galetu vaikas pasizhiureti visas laidas, kurias nori, nes ortopediniame su tuo "vieshu" tai nelabai kas gaunasi... |
Turiu. Jei po to ji atgauciau, galiu duoti, nes siaip guli spintoj nenaudojamas, tik antenos nera. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Pen. 20,2007 12:23 am Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | | Linas_V rašo: | | Aš džiaugiuosi, kad atsirado Pauliaus broliai ir buvo kelis kartus pas jį. Rytoj vėl turėtų ateiti. Ir, atrodo, džiaugiasi pats Paulius. |
Perskaiciau Tautviles ir Lino pasnekesi apie cepelinus ir taip garsiai uzsikvatojau, kad net Dainoras eme tildyti. Jau gerokai po vidurnakcio Kaimynai ims belsti i siena
O gal organizuojam cepelinu puota? Virt nemoku, tik valgyt Dar galiu bulviu parupinti ir padet nuskusti
Pauliaus broliai? Zinojau, kad turi tik viena broli... Keista... Kaip suprast - atsirado?
Tautvile, naktinuke  |
Taip jau kazkaip man iseina, kad pastaruoju metu diena su naktimis maisosi. Bet kazkaip ne man vienai
Edita moka valgyti cepelinus? praeita karta to nesimate kazkodel
Apie brolius Paulius man siandien daug kalbejo. Kad zadejo rytoj atvaziuoti ir kad jei atvaziuos su masina, tada savaitgali vaziuotu ziureti transformeriu. Dar jam sakiau, kad jei netycia atvaziuos be masinos ir as savaitgali niekur neisvaziuosiu, tada tegul raso man, ka nors pasistengsim sumastyti.
Del cepelinu puotos, tai Linas man siandien sake viena labai faina ideja, bet paliksiu ja Linui atskleisti, kai jau sugalvos, kad reikiamas laikas atejo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 07 Pen. 20,2007 12:30 am Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | | Ziuzia rašo: | | O man dar vis tokia mintis sukiojasi galvoje: kazhin, ar nebutu galima kaip nors aprupinti Pauliuko mazhu televizoriuku, kol jis guli ligonineje? Gal kas turi toki "virtuvini" nedideli ir galetu jam paskolinti? Bent jau galetu vaikas pasizhiureti visas laidas, kurias nori, nes ortopediniame su tuo "vieshu" tai nelabai kas gaunasi... |
Turiu. Jei po to ji atgauciau, galiu duoti, nes siaip guli spintoj nenaudojamas, tik antenos nera. |
As irgi turiu toki maziuka nespalvota televizoriu. Tik jis labai blogai rodydavo VUVL chirurgijos skyriuje (V aukste). Nukisau i spinta ir daugiau nebesinesdavome.
DAR... nezinau, kaip dabar, anksciau budavo GRIEZTAI draudziama naudotis televizoriais palatoje. Taisyklese didziosiomis raidemis buvo parasyta - nori naudotis - susimokek.
Gal, Ziuzia, zinai, kokia dabar tvarka ??? Manyciau, kad vis tik reiketu pakalbet su gydytoju... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|