|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Kv. 21,2007 8:15 am Rašyti temą: |
|
|
Iš visos visos širdies dėkoju Linui ir Tautvilei už plačias vaikų šypsenas ir smagią pavakarę.
Ačiū Jums, Mielieji.
Jurgita, nesikrimskite, kitą kartą galėsite pervesti pinigėlių. Šį sykį jau taip gavosi, nebespėjau jums parašyti. Ačiū Jums.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
Prisijungė: 2007 04 04 Pranešimai: 472 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Kv. 21,2007 10:07 am Rašyti temą: |
|
|
Ir vėl Edira dėkoti pradėjo Nėra už ką čia dėkoti, nes man tai ir pačiai smagu buvo
Reik tikėtis, kad ne paskutinį kartą  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 06 Kv. 21,2007 11:11 am Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | Reik tikėtis, kad ne paskutinį kartą  |
Neabejoju Kitaip ir būti negali, kai tokie puikūs pagalbininkai šalia  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Kv. 21,2007 11:16 am Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | | Tautvilė rašo: | Reik tikėtis, kad ne paskutinį kartą  |
Neabejoju Kitaip ir būti negali, kai tokie puikūs pagalbininkai šalia  |
Aš irgi neabejoju. Ir neabejoju, kad kitą kartą už viską mokės ne Edita. OT
Buvo smagu. Ačiū visiems, kurie žiūrėjo filmą ir valgė cepelinus (na ir blynus)  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 06 Kv. 21,2007 11:35 am Rašyti temą: |
|
|
Ir kitą kartą Edita savo cepelinus turės suvalgyti PATI  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jurgita
Prisijungė: 2007 01 22 Pranešimai: 10
|
Parašytas: 06 Kv. 21,2007 11:39 am Rašyti temą: |
|
|
Labai labai dziaugiuosi uz vaikucius
Butu idomu jei aprasytumet daugiau ju ispudziu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Pen. 06,2007 8:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Vakar su Paulium žiūrėjom nuotraukas. Prireikė pusantros valandos visų jų peržiūrai Renginys Pauliui labai patiko, ypač DiArchi (kaip tikriausiai ir visiems -- iš Linutės broliuko byrantys pinigai ). Tik berniukas nusiminė, kad kitame renginyje jis negalės dalyvauti, nes nebus ligoninėje (aš labai labai tikiuosi, kad taip ir bus). Bet tai juk nebus pagrindinė kliūtis dalyvavimui, tiesa?
Šiandien Pauliaus mama išvažiavo namo. Kaip šiandien pats Paulius sakė, kad grįš tikriausiai tik po mėnesio... Tai liūdna. O džiugu, kad šiandien Paulius sulaukė viešnios - Jelenos  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Pen. 06,2007 10:38 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: | Tik berniukas nusiminė, kad kitame renginyje jis negalės dalyvauti, nes nebus ligoninėje (aš labai labai tikiuosi, kad taip ir bus). Bet tai juk nebus pagrindinė kliūtis dalyvavimui, tiesa?  |
Gal ir kvaiša, bet tikiu, kad atsiras iš Telšių žmogutis, kuris kitąmet jį atveš ir parveš Liūdna, kad mama išvyko. Pasistengsiu aplankyti jį kitą savaitę, cepelinų nuvešiu  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Pen. 06,2007 10:46 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | Gal ir kvaiša, bet tikiu, kad atsiras iš Telšių žmogutis, kuris kitąmet jį atveš ir parveš |
Kad tik tokios bėdos būtų  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 11:00 am Rašyti temą: |
|
|
Viska jei reikes mes suorganizuosime
As ka tik grizau is atostogu, tai siandien truputi atsigaunu ir savaitgali butinai pas ji nuvaziuosiu. Kai paskutini karta pas ji buvau, nuveziau bulviniu blynu, tai jis juos taip kirto, kad sakiau man dabar turbut sazine neleis kada nors pas ji vaziuoti be ju  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 11:06 am Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | Viska jei reikes mes suorganizuosime
As ka tik grizau is atostogu, tai siandien truputi atsigaunu ir savaitgali butinai pas ji nuvaziuosiu. Kai paskutini karta pas ji buvau, nuveziau bulviniu blynu, tai jis juos taip kirto, kad sakiau man dabar turbut sazine neleis kada nors pas ji vaziuoti be ju  |
Sveika sugrįžus! Ką tik su Paulium kalbėjau. Siunčia linkėjimus Editai ir Tautvilei
Aš irgi šią savaitę (tik nežinau dar kurią dieną) nueisiu pas jį. Jau ir pageidavimų sąrašą turiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 11:21 am Rašyti temą: |
|
|
Pageidavimu sarasu gali pasidalinti, jei noro yra  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 11:38 am Rašyti temą: |
|
|
| Tautvilė rašo: | Pageidavimu sarasu gali pasidalinti, jei noro yra  |
Na jis toks paprastas (kaip visada): agurkų, pomidorų, guminukų, PC klubas liepos mėnesio, batono. Ir viskas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 10:56 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linas_V rašo: | | Tautvilė rašo: | Pageidavimu sarasu gali pasidalinti, jei noro yra  |
Na jis toks paprastas (kaip visada): agurkų, pomidorų, guminukų, PC klubas liepos mėnesio, batono. Ir viskas  |
Pritrūkau žodžių Fantastiški jūs Man taip be galo, be krašto GERA, kad jūs globojate Paulių. Visiškai jumis pasitikiu. Pasiilgau Jūsų... buvo smagu pasisedėti (atsiprašau, pavalgyti ) "Delano"  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tautvilė
|
Parašytas: 07 Pen. 13,2007 11:05 pm Rašyti temą: |
|
|
Dar buvau pazadejusi Pauliui parvezti afrikietisku saldainiu. Sunkokai man sekesi ju ieskoti, o ir tai ka radau nezinau ar jam bent kazkiek valgoma bus
Vaziuosiu pas Pauliu turbut sekmadieni, nes rytoj daug darbu padaryti reikia. Is pageidavimu saraso imu 'PC kluba' ir guminukus, jei Linas nepriestaraus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|