| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Svečias
|
Parašytas: 10 Pir. 02,2006 8:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
As siandien buvau diskotekoje ir sokau paskui siandien jau miniau dvirati valio andriau tikrai nepervarksiu tikrai pasoksim as kekviena diena vis daugiau sulenkiu koja labai pasiilgau pijuskos kaip jis laikosi? ir editos ir astos ir aidos ir linos myli buciuoju  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Tr. 04,2006 1:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Šaunu, Ligita ir kompanija! Ir iki pasimatymo.  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Kv. 05,2006 10:44 am Rašyti temą: |
|
|
Ligituk,
Papasakok kaip sekasi sanatorijoje.Labai pasiilgau, myliu, buciukas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 10 Kv. 05,2006 9:49 pm Rašyti temą: |
|
|
labutis ir as aiduk jusu su pijuska pasilgau sakiau kad namu sienos gydo pas mus vyksta gyvenimas nesenai buvo koncertas tai anuska labai graziai pagrojo pianinu ji saunuole dar soko mano seses o as jas palaikiau as daug sportuoju maudaus labai megstu saldumynus po pietu einu i mokykla o sesei tai nuskilo cia ner 11klases jai reiks pasivyt namie.jau po truputi stengiuos atgaut jegas labai laukiu susitikimo dekui linucio mamai kad prisimena mus .maistas tai pat mano draugas jau po truputi kyla mano kraujukas .laisvalaikiu darau gerveles ir lipdau is molio.pasilgau savo draugu buckis jiems myliu visus. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Kv. 05,2006 11:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, mes taip pat labai jūsų pasiilgome. Šaunuolės, kad linksminatės. Labai laukiame susitikimo Aida, taip pat atlieka namų darbus. Jų namuose atidarytas laivelių fabrikėlis. Ir Asta "apkrovėme" darbais, net nosytės nebeiškiša
O maistas buvo draugu ar priešu... hmmm....įvertinsime Tai tikrai neliks nepastebėta  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
lolitux Svečias
|
Parašytas: 10 Št. 14,2006 5:24 pm Rašyti temą: |
|
|
Gal zinote lietuviska puslapy kaip susikurti puslapy nemokamai.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 10 Sk. 15,2006 8:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| NE ENZINAU |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Kv. 19,2006 3:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Mergičkos, kažko nutilote... Rašykit, kas pas Jus naujo. O gal paskutinė "atostogų" savaitė tokia įtempta, ir skubate visokias įdomybes apžiūrėti?
Diiiidelis bučkis. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 10 Pen. 20,2006 10:03 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
Mes jau siandien vaziuojame namo pagaliau. Mums jau sekasi geriau jau koja geriau lankstosi ir sveikata geresne visiems didelis buckis labai jusu pasiilgau  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 10 Pir. 23,2006 7:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis Saulytės,
Kaip Ligitukui sekasi namučiuose? Kaip gyvena jūsų mažoji padaužiukė? Atrinkinėjau susitikimo nuotraukas. Žiūrėjau į Kamilę ir kvatojausi - ji taip šėlsta su Širduku Pasakykite jai, kad boružytę užklijuotą ant telefono tebenešioju Dar nenukrito. Labai saugau
Myliu myliu myliu... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 10 Pir. 23,2006 8:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas namuciuose tikros atostogos   :Dkamile laikosi gerai jos bevei nmaie nematyti tik gryzta pavalgyti, nes salia musu pastate zaidimu aikstele ten visokios karuseles visokiausiu spalvu tai ten ji iskarto lekia    kaip tu laikaisi ?kaip laikosi vietine lina ir tolimu saliu lina? o as daar valgau labai daug tai paukstelis nieko negali pasakyti kad valgau per mazai   
myliu...buciuoju...apkabinu...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 10 Pir. 23,2006 8:36 pm Rašyti temą: |
|
|
Šaunuolė, kad valgai. Aš taip pat stengiuosi pavalgyti. Hmm, reikia gi Linos klausyti O tai vėl ims bartis - viešai, dar per kokią TV kalbą pasakys iš gėdos prasmegsiu
Aš jau po truputuką sveikstu. Po susitikimo užpuolė sloga, kosulys ir t.t. Prisilaksčiau plika bamba arba... taip buvo parašyta scenarijuje ...tik ... neparašyta kada pasveiksiu.
Tik tu saugok save, nesušalk ir nesusirk. Paukštelis jau prisiskraidė  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 10 Pir. 23,2006 9:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutukas,
Pasiilgau labiausiai. Kada vel atvaziuosit i svecius. Tada gi dar nespejau visko aprodyti, tik i boksta suspejom
Saunuole Ligituk, kad valgai. O kaip tau su mokslais?
Tik saugokis, nesusalk, kad nesusirgtum.
Buciukai visoms panelytems. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Vidmante Svečias
|
Parašytas: 10 Tr. 25,2006 10:07 am Rašyti temą: |
|
|
| Sveiki, noriu paklausti Ligitos is kokio ji miesto? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 10 Kv. 26,2006 10:02 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
As gyvenu Kedainiuose. Mama mman sutvarke dokumentus ir pas mane i namus po kol kas ateis mokytojai o po ziemos eisiiu pati i mokykla, beje pas mane i namus ateis dar kinezaterapaiute ir masazyste aidute kaip tu laikaisi?
Iki kito susirasymo myliu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|