|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Galiorka Jekaterina
Prisijungė: 2006 01 20 Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Kv. 07,2006 2:46 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligita,atrodei super ziurejau issisiepusi per visa veida...sauniai pasnekejai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ema
Prisijungė: 2006 04 24 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 09 Pen. 08,2006 7:41 am Rašyti temą: ligitos istorija |
|
|
Labutis
As prisidedu prie kitu, kad tu puikiai atrodei. Taip gera matyti tavo sypsena ir dziaugsma. Ziurejau net internete ziniu reportaza ir ne viena karta. Vis dziaugiausi tavimi, tavo kalba. Sekmes tau ir daug daug sveikatytes. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pir. 11,2006 9:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis Saulele,
Pagaliau radau laikučio pažiūrėti 09.06. žinių reportažą Sužiūrėjau ir LNK ir TV3. Super gerai atrodei Šaunuolė Didžiuojuosi Tavimi, mano drauge Sėdžiu ir šypsausi nuo ausies iki ausies Ech, net supavydėjau Be galo gera buvo jus pamatyti ir Tave ir Pijušką. Beprotiškai pasiilgau.
Tikiuosi šią savaitę atlėkti jūsų aplankyti . Šiandien paėmiau Linos, iš tolimos šalies, siuntinuką Privalau vykdyti "instrukciją"
Myliu myliu myliu.... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 09 Antr. 12,2006 12:14 pm Rašyti temą: |
|
|
labukas,
Atvaziuokite aplankyti manes i Kedainius, nes as jau baigiau gidyma Sendien isvaziuoju i namus , o paskui vaziuosiu i ,,Gintaro "sanatorija tikiuosi , kad nenukris kraujas ir nereikes cia grysti reikes tiktais atvaziuoti aplankyti Pijaus ir Aidos, ir pasitikrinti sveikata.
Myliu buciuoju ir apkabinu |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Antr. 12,2006 7:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Sėkmės Jums. Gerai pailsekite, o paskui jau kaip nors susitiksim.
Ligituk, gaila, bet Darius parėjo tik 19.10 val, tai jam pavyko įrašyti tik antrą laidos dalį, kur rodė tik tavo palatos kaimyną ir abu mažiukus... O aš tai įrašyti nemoku...  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Antr. 19,2006 11:14 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligitute,
Smagu kad siandien tave pamaciau, tik nelabai smagu, kad truputeli silpnute negaliu taves aplankyti,tik per stikla pamojuoti ir pasiusti sterilu oro bucinuka.Nors esam gretimose palatose, bet kol kas tik tokiu budu siunciu tau daug sypsenyciu , bucinuku, myliuku ir stipriai, stipriai apkabinu.Zinau, kad esi stipruole, kad greitai tavo kraujukas pasitaisys ir viskas bus gerai.
Myliu.Buciukas nuo Pijuko  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 09 Tr. 20,2006 9:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas,
Man siandien pastate centrini kateteri, nes mano venos sprogineja po chemijos ir negali idurti o jeigu idure jos iskarto sprogsta, bet dabar po truputi man gyja burnyte ir man jau siandien nebuvo temperaturos ir man jau maistas nebe priesas ir as ji po truputi valgau siandien man dare kraujo tiryma ir kraujas potruputi kyla. Siandienmus aplanke Inga tik gaila, kad ja turejau matyti pro langa
Labai dziaugemes su mama, kad Pijuska siandien isvazevo namo, (namu sienos irgi gydo )Ir jisai miegos savoj lovytei
Saldziu sapnu kapitone  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Andrius
Prisijungė: 2006 08 01 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 20,2006 11:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikykis Lygiuk nosi aukstin ir visu greiciu pirmin.Dabartine tavo bukle kada nors baigsis ir vel viskas bus gerai. Mes tave mylin Nuo kapitono linkejimai  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 09 Pir. 25,2006 5:15 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligita šiandien išvažiavo namo, rytoj važiuos į sanatoriją Palangoje! Pakeliui namo buvome susitikę, tad Ligita suvalgė didžiulį XXL cepeliną. Ir viskads jai bus OK. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Antr. 26,2006 9:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligituk,
Kaip laikaisi? Ar jau sanatorijoje? Kai turesi laisvesne minuciuke ir nebusi pavargusi po proceduru, brukstelk zodeli viena kita
Jau ir taip tu, saunuolyte, greitai lakstei, tai po sanatorijos is vis taves nepagausim Atvaziuosiu i Kedainius taves aplankyti, eisim i sokius
Pasiilgau.Myliu.Daug buciuku. Linkejimai sesems ir mamytei  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 09 Tr. 27,2006 4:12 pm Rašyti temą: |
|
|
Negarantuoju, kad Ligita pasiėmė į sanatoriją kompiuterį... Bet tikrai pasiėmė abi seses ir mamą! Ir vakar jos visos jau buvo sanatorijoje. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 09 Tr. 27,2006 7:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki, Naujienos is palangos
As ce irgi turiu kompiuteri tai galesiu ir jums parasyti.Siandien mums autobusu atveze mano vezimeli nes jei noriu eiti kur toliau pavargstu nors jau buvau pati nuejusi iki juros pirmyn ir atgal. As gavau labai daug proceduru;masazus juosmens , nugaros, ir kojos,paskui kvepuoti visokiais kvapais, perlines vones, pedu voneles , kinezaterapaiute, paskui daktare sake kai tas uzbaigsiu sake duos dar kitas siandien buvau diskotekoje Ce sanatorijoje duoda labai skaniai valgyti nem nem nem ne taip kaip ligonineje Labai laukiu susitikimo kad galetumeme visi susitikti
Myliu myliu myliu apkabinu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 27,2006 8:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligitute saulyte, kaip as tave myliu Buckiu buckiai tau, dziaukis siltu rudeneliu, jura, proceduromis, skaniu niam niam ir dikotekomis Daug daug tau buciuku nuo musu visu Greit susitiksim  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 09 Kv. 28,2006 10:51 am Rašyti temą: |
|
|
sveikil linkejimaiis palangos siandien maudziaus perlinej vonio oi kaip smagu burbulai tysko i burna o as juos gaudziau manksta irgi patiko stengiuos nueit i pamokas visur mama mane palydi nes vienai dar silpna einu i rankdarbiu bureli ten darau dovaneles susitikimui ir lanksta gerveles seses savarankiskos eina i proceduras pacios pasilgau visu laukiu susitikimo labai atvyksim is palangos tiesiai autobusu i vilniu buckis  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Andrius
Prisijungė: 2006 08 01 Pranešimai: 37 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pen. 29,2006 10:16 am Rašyti temą: |
|
|
Ziurek man, kad pasitaisitum su kuo as soksiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|