Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 08 Tr. 23,2006 5:37 pm Rašyti temą: |
|
|
sveika maciau tave pro telika labai sauniai atrodei siandien mes atvykom chemijai labai smagu buvo skyriui mus aplanke ir pasitikrint atvyko lyga nugaleja vaikuciai tai milda severinas irute labai pasiilgom visu jusu buckis :lolsmagu kad pijus buvo su mama lauke musu prinsas pabudo . |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 08 Tr. 23,2006 6:06 pm Rašyti temą: |
|
|
nesvietiskai jus myliu!!! L. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 09 Antr. 05,2006 3:39 am Rašyti temą: |
|
|
Kas cia per Ligituko tinginystes ir nerasymai, a?
myliu, L. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 09 Antr. 05,2006 8:22 am Rašyti temą: |
|
|
labutis visiems
Dabar jauciuos gerai atsistate kraujas po chemijos.Rytoj bus paskutine chemija po jos man bus rebilitacija ir gydima jau baigsiu. Paskui vaziuosiu i sanatorija. Man dave kelelapi i gintara palangoje. laukiu rytojaus issipildys mano svajone, gausiu ne tik krepsininku parasus, bet ir pamatysiu juos pacius tai tavo linute deka .
Myliu visus apkabinu  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 09 Antr. 05,2006 8:35 am Rašyti temą: |
|
|
Ligituk, mums didziausia laime, kai Tu sypsaisi!!!!! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Antr. 05,2006 4:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutes. Malonu, kad visas gydymas jums eina į pabaigą. Parašyk, kada paskutinė chemija ir praplovimai baigsis - stengsimės spėti aplankyti jus iki išvažiavimo į sanatoriją. Toj sanatorijoj turbūt kokį mėnesį būsit, ar ne?
O šiaip bučkis.  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 09 Antr. 05,2006 4:44 pm Rašyti temą: |
|
|
Tiesa, pamiršau paklausti, kiek gervelių prilankstei? Ar dar lankstai?
Ir linkėjimai nuo Dariaus ir Martyno.  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Antr. 05,2006 9:18 pm Rašyti temą: |
|
|
Vaje vaje kaip smalsu, net paciai norisi iki jusu atlekt tu aukstaugiu vyruku paziuret
Saunu saulyte, kad gydymas i pabaiga, begalo dziaugiuosi O tikrai, kada jau viska baigi ir as dar pasistengciau atlekti taves aplankyti.
Myliu begalo...Simtas buckiu pries miega...Ir svarbiausia, geros, linksmos ir isimintinos tau dienos rytoj
Myliu,
A |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 09 Tr. 06,2006 11:03 am Rašyti temą: |
|
|
Ka tik Ligitukas parase, kad jos paprase pakalbeti su zurnalistais:) Siuo metu jau krepsininkai pas vaikus!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 09 Tr. 06,2006 6:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Ką tik mačiau tave, Ligita, per TV: puikiai atrodei ir dar pašnekėjai. Tik pavardė truputį "pagrąžinta" buvo.  _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Marina
Prisijungė: 2006 03 07 Pranešimai: 63 Miestas: vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 06,2006 8:35 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai graziai kalbejai Gal busi zurnaliste?Ispudziu jums turbut siandien buvo daug,su dziaugsmu i jus ziurejau per telika i jusu sipseneles.Saunuoliai!!!  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 09 Tr. 06,2006 9:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki,
Man siandien buvo diena pilna ispudziu, mus aplanke lietuvos zalgirio komanda Labai dekui jiems mkad nepasididziavo ir aplanke sergancius vaikucius ir suteike jiems daug dziaugsmo Aciu linutei uz mano svajone kuri issipilde su kaupu myliu tave ir visus jus .Dabar man jau pajunge dvieju paru raudonaja chemija, bet tai paskutine mano chemija tikiuosi nebus nuo jos bloga dekui visiems uz linkejimus.  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 09 Kv. 07,2006 6:48 am Rašyti temą: |
|
|
Reportazus galima pamatyti internete adresu www.tv.lt (LNK 2006 09 06 ir TV 3 2006 09 06 zinios). Paskaityti ir pamatyti keleta nuotrauku - pranesime Sveikatos apsaugos ministerijos puslapyje adresu http://www.sam.lt/sam/naujienos/?idi=3984 (Renginio nuotraukos).
Jus nuostabus!!!!!!! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 09 Kv. 07,2006 7:23 am Rašyti temą: |
|
|
Ligituk,
nesvietiškai gerai atrodei prie Kalniecio
o jau interviu!!!!!!!!!
Jėga!!!!!!!!!
Mūsų japonkos draugė (kita) Lina  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Lorecike
Prisijungė: 2006 08 02 Pranešimai: 5 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Kv. 07,2006 8:16 am Rašyti temą: |
|
|
Ligita,
Malonu buvo tave pamatyti vakar. Visada skaitydavau jūsų istorijas ir sekdavau naujienas forume. O vakar ir pamačiau
Sėkmės tau! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|