|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Jolanta
Prisijungė: 2006 03 29 Pranešimai: 263 Miestas: Kedainiai
|
Parašytas: 05 Antr. 16,2006 1:07 pm Rašyti temą: |
|
|
| zaklina rašo: | | tu vaikeliuk pasiziurek i ta adresa kur as parasiau pries tai ,savas internetinis puslapis yra labai patogu tu gali duoti ji savo klasiokams ir draugams , jie gali tau parasyti palinkejima tu gali ideti savo nuotraukas ten papildyti visa savo ligos eiga ,tikrai labai patogu paskaityk kaip mano sunaus padaryta.Paziurek kur READ JOURNAL HISTORY ten yra aprasymai 3 kalboms,SIGN VIEW GUESTBOOK ten palinkejimai,ir labai daug nuotrauku more pictures from my life. |
laba diena gerai as noriu susikurti savo internetini puslapi tai jus man gal padesit ji man susikurti atsiprasau kad vakar isejau neatsisveikinus ir neatrasius bet labai norejau miegoti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Antr. 16,2006 2:39 pm Rašyti temą: |
|
|
| sveikute,tu buk gera nueik i fondo kasdienybe ten yra naujas skyrelis padedu susikurti internetini puslapi nes man reikia biski info apie jus.Aciu |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 05 Antr. 23,2006 11:14 am Rašyti temą: labas |
|
|
labas Edita aciu tau uz toki grazu ir miela zaisliuka atsiprasau kad anksciau neparasiau nes mane operavo ir as neturejau jegu o dabar jau atsigavau tik dabar gydytojai man liepe guleti ant sono tai jau antra diena kai guliu ant sono tai jau man paskaudo sonus bet turiu gera darr zine as jau vaikstau nors ir su vaikstukais bet vistiek jau vaikstau man labai liudna kad as su jumis vis nepasimatau visalaika kaip nors prsilenkeme as noreciau jusu paklausti kaip jums atsiusti mano istorija nes mama jau parase  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 23,2006 12:18 pm Rašyti temą: Re: labas |
|
|
| Jolanta rašo: | labas Edita aciu tau uz toki grazu ir miela zaisliuka atsiprasau kad anksciau neparasiau nes mane operavo ir as neturejau jegu o dabar jau atsigavau tik dabar gydytojai man liepe guleti ant sono tai jau antra diena kai guliu ant sono tai jau man paskaudo sonus bet turiu gera darr zine as jau vaikstau nors ir su vaikstukais bet vistiek jau vaikstau man labai liudna kad as su jumis vis nepasimatau visalaika kaip nors prsilenkeme as noreciau jusu paklausti kaip jums atsiusti mano istorija nes mama jau parase  |
Labukas,
Labai smagu, kad tau patiko žaisliukas
Inga pasakojo, kad vakar tave operavo. Gera girdėti, kad jau atsigavai.
Tikiu, kad greitai vis tik susitiksime. Jei istorija parašyta ant lapo, tai siųskite paštu (adresas Bitininkų 1c-46, Lt-08417 Vilnius) jeigu kompiuteriu, tai siųsk el.paštu info@rugute.com
Padėkok mamytei už parašytą istoriją. Pasakyk, kad ji labai drąsi ir šauni mama.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 05 Antr. 30,2006 6:30 pm Rašyti temą: |
|
|
s veiki pirmadieni atvaziavau po darbu pas savo ligituka jai be perstojo nuo ketvirtadienio ejo chemija tai teveli paleidom pailset nes ir mamyte pasilgo savo dukrytes nes po tiek chemijos ji jaucias negerai ir silpnai siandien net neturejom jegu mankstai bet mes abi stiprios nes sia savaite jei ateis protezas turi mus operuot kol musu kraujas nesedo i duobe ligytukas perduoda visiem linkejimus oaleksiukui jau siandien truputi geriau jau maziau vemia. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 30,2006 9:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikykites saulytes. Praneskit, kada operuos, spausim kumstelius.
Labai jusu pasiilgom. Laukiam jusu istorijos.
Buckis nuo Pijuko. Stipriai apkabinam. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 06 Kv. 08,2006 1:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Ligita, Jolanta,
Ligitos istoriją gavau. Ačiū Jolantai už pasiryžimą papasakoti dukros kelionės per ligą pradžią Tikiuosi savaitgalį istoriją įdėsime į tinklalapį Žinoma ir nuotraukytes
Ligita, tu fantastiška panelė. Jei nelaikyčiau rankose tavo nuotraukų, dar ir šiandien tave pavadinčiau mergyte
Žinau, kad šiuo metu esate namuose. Mėgaukitės namais, pailsėkite
Jolanta, noriu dar su jumis pakalbėti tel. Numeriuką, jei galima, pasiimsiu iš Aidos ar Ingos. Gal pasakys  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 06 Pen. 09,2006 8:23 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki visiems raso ligyta su mama dekui didelis editai kad ides musu istorija labai ilgai sprendem su ligita kol pagaliau ryzomes parasyt savo isgyvenimus o dabar savo noru grizom is ligonines kur ilgai laukem savo operacijos ir kuri neivyko kaip zadejo daktaru paaiskinimui sedo po chemijos kraujas o tikru priezasciu nezinau nes musu daktare atostogauja i ligonine grisim pirmadieni ir nezinome ko tiketis ir ko laukt dabar gyvename nezinioje ir dziaugiames namuciais su sesem lygitukas su draugais smagiai kad ir ratukuose leidzia dienas gamtoje ir namie tik sunku kad gyvenam aukstai nes lifto neturim bet mes stiprus tetukas vaika ant ranku ir nesam nes norim visur pabut kol geras oras visiems linkejimai ir didelis aciu visiems uz palaikyma  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 06 Pen. 09,2006 9:22 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikute Ligita,tegul saulyte tau pakutena nosyte,linksmai su draugais praleisk laika,gero savaitgalio ir sukaupk daugiau jegu,kovok ir nepasiduok.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Zaklina Svečias
|
Parašytas: 06 Pir. 12,2006 5:43 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikutes Ligita ir Jolanta ,
siandien radau jusu istorija!Wow kokia tu grazi panele!Kasos ataugs ,Ligituk nebijok, tu be ju dar grazesne tavo veidelis labai dailus bus tu plauku! O kaip jus jauciates dabar? Buciuojam |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 06 Pir. 12,2006 10:00 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas saulytes,
Labai jusu pasiilgau, skaitant istorija net apsizliumbiau. Tikiu kad jums viskas bus gerai, Ligitute saunuole, stipruole, privalo nugaleti liga.
Tikiuos jau greit galesim apsikabinti.
Myliu. Buciukas nuo Pijaus. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 06 Antr. 13,2006 2:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki man vakar suleido krauja ,nes buvo tik 11 trombocitu, o sendien jau 45 trombocitai sendien dar daktare sake, kad ketvirtadieni mane daktaras Cekanauskas nori operuoti tai sendien dar turbut ir vel pils trombocitus, nes nori, kad pries operacija butu maziausiai 100 trombocitu. Sendien buvau su teciu lauke tai truputi pasivazinejom ir gryzom i palata nes labai buvo silta ir labai sviete saulute.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 06 Antr. 13,2006 2:57 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikykis stipruole, viskas bus gerai, jeigu tikrai ketvirtadieni operuos, praneskit, laikysim uz tave kumstelius.
Neperskais saulyteje, geraiu iseikit pavakary, kai bus vesiau. Mes su Pijum irgi einam is ryto, ir po pietu, kai ne taip buna karsta.
Greit susimatysim.Buciukas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Linuxete
Prisijungė: 2006 06 13 Pranešimai: 99 Miestas: Klaipėda
|
Parašytas: 06 Antr. 13,2006 6:32 pm Rašyti temą: |
|
|
Labutis, Ligitute,
As Lina man 17 metu, labaj liudna, jog pasaulyje tiek daug vaiku serganciu tokiomis sunkiomis ir klastingomis ligomis, kurios pasiglemzia dar visaj mazuciu vajkuciu gyvybes
Aisku mes net nepazistamos, bet noriu palinketi, Tau, kuo didziausios stiprybes. Tikiu, kad pasveiksi ir viskas bus gerai, Sekmes, Ligitute  _________________ Vilijos fanė amžinai:) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jolanta
|
Parašytas: 06 Tr. 14,2006 5:57 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki raso lygituko mama mus rytoj zadejo operuot bet vel mes eilini karta vykstam namo operacija atkelta nes po stiprios chemijos sedo musu trombocitai ir muws negali operuot taimum israse neopogeno inamus kraujui stiprinti kai pakels krauja tada operuos o dabar lieka dziaugtis vasaros skaiscia saulute dekui editai uz straipsni ir visiems palaikiusiems mus ligytos draugams  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|