|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
dinute
Prisijungė: 2006 02 14 Pranešimai: 5
|
Parašytas: 05 Antr. 23,2006 10:34 am Rašyti temą: |
|
|
| editukas taip ilgai cia nesirodo.gal kas nutiko? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Antr. 23,2006 12:22 pm Rašyti temą: |
|
|
| dinute rašo: | | editukas taip ilgai cia nesirodo.gal kas nutiko? |
Esu esu kol kas nieko nenutiko
Ačiū už rūpinimąsi . Man labai labai gera  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
viltis Svečias
|
Parašytas: 06 Antr. 06,2006 3:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikos mamos....
Skaitau ir verkiu...ne tik kad vaikus neapdovanojo likimas sėkme ir sveikata, bet kad jūs tokios šaunios mamos, pilnos jėgų, tvirtumo. Ačiū kad jūs tokios, ačiū Editai kad ji šalia jūsų, kad ji yra. Linkiu visoms daug daug stiprybės.
Užklydau į šį forumą neatsitiktinai....
Savaitgalį buvau gražiame dideliame giminės susitikime. Susirinkome nemažas būrys....daug mačiau savo pusbrolių ir pusseserių pirmą kartą...
Vienas augina net 5 vaikučius.....džiugu kai didelė ir graži šeima. Bet....vieno vyriausio sūnelio likimas skaudus ir privertė mane kažko imtis. Mama pasipasakojo kad sūnelis Sigitas serga kaulų vėžiu. Pasakodama didžiavosi koks jos vaikutis geras, darbštus, meilus, daug padedantis. Net rugsėjo 1-osios proga mokytojai nėšė gėlytes už savo rankytėmis uždirbtus pinigėlius... Pasakojo, kad daug kur kreipėsi pagalbos, bet vietinė valdžia neregavo į mamos skausmą. Man labai buvo skaudu žiūrėti į berniuką...jo akytės tokios meilios ir pagalbos prašančios. Ką man daryti....taip noriu nors kažkuom padėti...nors truputėlį vilties įnešti į jų šeimą, taip norisi garsiai pasakyti kad viskas bus gerai.....Dieve...padėk vaikams, suteik jėgų mamytėms....... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 06 Antr. 06,2006 5:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Pirmiausia manau, Jūs turėtumėte juos apkabinti ir pasakyti taip, kaip ir norėtumėte pasakyti viskas bus gerai. Dažnai sakau: nebūtinai tai, kas atsitiko vienam, nutiks kitam vaikui, sergančiam ta pačia liga. Juk tai priklauso nuo daugelio dalykų: naviko piktybiškumo, išplitimo, pagaliau, nuo vaiko individualių savybių... Taip - tai sunki liga, bet tikrai negalime sakyti, kad ji nepagydoma. Juk didžiuojamės Erika, Jolita, Simona, Dainora, Pauliumi, Aistyte, Povilu, Samanta, Emiliuku, Salvijumi, Žilvinu ir daug daug kitų...nugalėjusių ligą.
Jūs parašėte labai mažai informacijos apie Sigitą. Ar jam dabar taikomas gydymas? Ar jis jau remisijoje (gydymas baigtas, ligos požymiai išnykę)? Lyg ir supratau, kad gydymas baigtas.
Pagalbos? Kokios pagalbos jiems reikia? Ar vaikas gauna invalidumo pašalpą?
Aprašykite plačiau jų situaciją. Tik...būtų gražu pirmiausia perspėti Sigito šeimą, kad apie juos pasakosite ir gauti jų sutikimą. Čia tik nekaltas priminimas Maža kas
Apkabinu
Jūsų e. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
sese
Prisijungė: 2006 02 22 Pranešimai: 61 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 06 Tr. 07,2006 8:07 am Rašyti temą: |
|
|
| viltie, vien tai, kad jus esate, jau yra gerai:) truputi galiu informuoti apie vietines valdzios pagalba, nes dirbu valdiskoje institucijoje. deje, ne socialiniame skyriuje, taciau jis visai salia, todel manau galiu suteikti bet kokia informacija, kokios reikia. taciau lieka neaisku - kokios paramos jie kreipesi ir i ka? iprasati sunkios ligos atveju gali buti skiriama vienkartine pasalpa, taciau tam reikia apskaiciuoti seimos pajamas ir ji skiriama atsizvelgiant i jas.. tokia musu valdzia ir nieko nepadarysi - mano sesuo taip pat kreipesi.. deja, ju seimos pajamos virsijo "leistina" norma.. ir niekas neatsizvelge, kad jie seniai tam tikra prasme gyvena tik is kredito, nes kiek pinigu isleidziama gydymui, manau, neverta kalbeti - daug... todel jei suteiktumete tikslesne informacija, galbut galeciau ir jums ka tikslaiu atsakyti.. bet kokiu atveju,. esant sunkiai situacijai priimami ivairus tarybos sprendimai ir t.t. viskas imanoma, tik reikia nenuleisti ranku. be to, yra ir sis fondas, edita tikrai randa iseiti. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 06 Tr. 07,2006 9:28 am Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | Jūs parašėte labai mažai informacijos apie Sigitą. Ar jam dabar taikomas gydymas? Ar jis jau remisijoje (gydymas baigtas, ligos požymiai išnykę)? Lyg ir supratau, kad gydymas baigtas.
Pagalbos? Kokios pagalbos jiems reikia? Ar vaikas gauna invalidumo pašalpą?
Aprašykite plačiau jų situaciją. Tik...būtų gražu pirmiausia perspėti Sigito šeimą, kad apie juos pasakosite ir gauti jų sutikimą. Čia tik nekaltas priminimas Maža kas
Apkabinu
Jūsų e. |
Pirmiausia tai ačiū kad likau su savo širdies skausmu nepastebėta. Ir tikrai...aš labai mažai informacijos turiu apie Sigutį. Mama pasakojo su ašarom akyse ir man sprūste išsprūdo žodžiai kad kuom galėsiu tuom padėsiu. Pirmiausia tikrai paprašysiu leidimo jos vardu prisijungti pas jus ir papasakoti istoriją plačiau. Nenoriu rašyti ko nežinau, bet prašysiu kad atsiūstų ligos istoriją, ligos eigos išrašus....tik žinau kad dabar laukia berniukas jau nebe pirmos operacijos.....gauna invalidumą, o kokia dabar gydymo eiga...nežinau. Tiesiog labai mažai laiko turėjau susivokti kokie žodžiai liejas iš mamos...o klausimų norėjosi pateikti tūkstančius, bet nesinorėjo užgauti mamos širdies......aš tai pirmą kartą susidūriau su tokia situacija akis į akį....nors jūsų forumą gana dažnai aplankau...
Sese, ačiū už atsakymą. Kai tik viską sužinosiu tiksliau kur buvo kreiptasi, kokie atsakymai ir t.t., tikrai prašysiu pagalbos kad parašytum ką mes galim prašyti iš valdžios, kur mes galėtume kreiptis.
Su pagarba....Viltis |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
sese
Prisijungė: 2006 02 22 Pranešimai: 61 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 06 Tr. 07,2006 1:23 pm Rašyti temą: |
|
|
| lauksim, ir zinokit, kad tikrai cia niekas nelieka nepastebetas ir vienas:) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 9:09 pm Rašyti temą: |
|
|
| Miela Edita!As del pinigeliu Pijukui ryt iseigine ir bankai nedirbis,o pinigeliu reikia skubiai kaip as suprantu.Gal yra budas kaip nors grinais perduot,ar jums ar kaip nors kitaip?As gyvenu Vilniuje netoli Pijuko,o per iseigines zadu vaziot i Sventoji galeciau ir i Kauna ar kur nors kitur uzvezt! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 9:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Marina-mama rašo: | | Miela Edita!As del pinigeliu Pijukui ryt iseigine ir bankai nedirbis,o pinigeliu reikia skubiai kaip as suprantu.Gal yra budas kaip nors grinais perduot,ar jums ar kaip nors kitaip?As gyvenu Vilniuje netoli Pijuko,o per iseigines zadu vaziot i Sventoji galeciau ir i Kauna ar kur nors kitur uzvezt! |
Miela Marina,
Nepergyvenkite. Skubėti tikrai nereikia. Važiuokite, ilsėkitės. Pijukui vaistukus - vienai savaitei jau nupirkau. Dar vienai savaitei užsakiau. Patikėkite neatsakingai tikrai nepasielgsiu. Saugau savo vaikučius, kaip višta perekšlė  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 9:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita-jus jiems antra mamyte,as to net neabejoju Pijukas labai mielas ir saldus maziukas(cia jo butukai) O tu iseiginiu-svenciu labai daug,tai truputuka isigandau:kol praeis sventes,kol daeis pinigeliai,kol prisirinks ta suma pinigeliu O taip norisi,kad butu ramu del pinigeliu greiciau! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 11:02 pm Rašyti temą: |
|
|
| Marina-mama rašo: | Edita-jus jiems antra mamyte,as to net neabejoju Pijukas labai mielas ir saldus maziukas(cia jo butukai) O tu iseiginiu-svenciu labai daug,tai truputuka isigandau:kol praeis sventes,kol daeis pinigeliai,kol prisirinks ta suma pinigeliu O taip norisi,kad butu ramu del pinigeliu greiciau! |
Tikrai ramu. Vaistukus perku iš skubiems atvejams skirtų lėšų, o po to tikiuosi Jūsų geranoriškumo dėka lėšas atstatyti. Neturime tiek laiko, kad pirmiausia rinktume lėšas ir tik sukaupę visą reikiamą sumą pirktume vaistus. Turiu pakankamai skaudžią savo patirtį ir puikiai suprantu kiekvienos dienos svarbą.
Marina, labai ačiū už rūpestį
Apkabinu,
E.
Iš visos širdies dėkoju visiems už paramą Pijui.  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 11:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Dekot man tikrai niera uz ka O jums tikrai yra uz ka,uz jusu rupestinguma,svelnuma,atsidavima,meile ir dar daug daug graziu zodziu galima parasyti apie jus!!!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 11:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Marina-mama rašo: | Dekot man tikrai niera uz ka O jums tikrai yra uz ka,uz jusu rupestinguma,svelnuma,atsidavima,meile ir dar daug daug graziu zodziu galima parasyti apie jus!!!  |
Mielieji mano, kada gi Jūs liausitės man dėkoję ir suprasite, kad be Jūsų visų čia būtų siaubingai nyku...dykuma... Diskusija apie tai baigta
Ačiū, kad esate  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas
Paskutinį kartą redagavo Edita, 07 Tr. 05,2006 11:18 pm. Redaguota 1 kartą |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Marina-mama Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 11:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jus dar taip velai nemiegat?Tiesa ir man nesimiega,vis mastau kaip Aleksiukas?Ziuriu foruma o gal kokia gera zinute is ju ateis,vis dar tikiu stebuklu! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Svečias
|
Parašytas: 07 Tr. 05,2006 11:20 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | | Marina-mama rašo: | Dekot man tikrai niera uz ka O jums tikrai yra uz ka,uz jusu rupestinguma,svelnuma,atsidavima,meile ir dar daug daug graziu zodziu galima parasyti apie jus!!!  |
Mielieji mano, kada gi Jūs liausitės man dėkoję ir suprasite, kad be Jūsų visų čia būtų siaubingai nyku...dykuma... Diskusija apie tai baigta
Ačiū, kad esate  |
Nekada |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|