|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 2:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Tikrai as labai daug susirasineju su USA ten patys pagrindiniai kovotojai yra tie kuriuos paliete liga.Todel tikrai mamytes nebijokit kalbeti apie tai,nes niekas uz jus niekada nepasirupins jei jus pacios net nekalbat , kaip bebutu skaudu as puikiai zinau ir suprantu ,bet reikia kalbeti gal yra is skaitytoju kas nors vaikysteje sirgo veziu ir jau daugeli metu remisijoje ty jau nuimti nuo iskaitos ir gyvena savo normalu gyvenima, labai mums jusu reiketu, atsiliepkit prasau nesvarbu kokiu vardu nesiviesinkit,nebutina.Gal reikia nauja skyreli uzvesti ,Edituk ,survivals kaip cia lietuviskai As tai negaliu tyleti nes jauciu pareiga prie visus angeliukus ir ju tevus ir visus tuos protokolus,nes jie parasyti ant angeliuku- triusiuku, kuriu deka musu vaikai yra gydomi siandien, visu pirma as esu jiems dekinga ir negaliu likti tai kovai abejinga, mes savo kovoje esam net 2 medicininiuose NB bandymuose .Aciu su meile Zaklina |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 2:31 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edituk, ten ir nuo musu Alexukui yra toks melynas pakutis gal jau gavot?Mes irgi kazkaip tai gimtadienio proga norejom pabuti su juo. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 2:42 pm Rašyti temą: |
|
|
| zaklina rašo: | | Edituk, ten ir nuo musu Alexukui yra toks melynas pakutis gal jau gavot?. |
Dar ne Būtų labai smagu gauti iki šeštadienio
Bet jau tas lietuviškas paštas Ojojoi
Na, pas mus viskas lietuviška , net ir pašto paslaugos Praėjusį kartą skirtingu laiku gavome Jūsų siųstas dovanėles: Reniaus netrukus, o Samantos - savaite vėliau. _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 2:49 pm Rašyti temą: |
|
|
| zaklina rašo: | | mes savo kovoje esam net 2 medicininiuose NB bandymuose . |
Mes rasem i kelias klinikas, tuo tarpu ir i šv.judo vaiku, moksliniu tyrimu ligonine, kad sutiktume dalyvauti medicininiuose bandymuose, bet niekur med. bandymai del musu diagnozes neatliekami, arba tuo metu nebuvo atliekami. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 2:51 pm Rašyti temą: |
|
|
| manau kad gausit nes kartu siuntem ir Pijukui tai jis siandien jau gavo.As ten parasiau kad viska isskalbiau ir isdziovinau todel jei ir mazi liaukocitai tai jie beveik sterilus, nezinau ,kad bent jis nusisypsotu daugiau nieko nereikia. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 2:54 pm Rašyti temą: |
|
|
| zaklina rašo: | | , mes savo kovoje esam net 2 medicininiuose NB bandymuose .Aciu su meile Zaklina |
Miela Žaklina, užkibau už šių žodžių "medicininiuose NB bandymuose" Būk gera, jei turi laikučio papasakok visiems, kas tai yra. Aš įkelsiu į skyrių "Gydymas" temą "Klinikiniai bandymai". Ar sutinki?
Prašau  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 2:55 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: |
P.S.Aš tai diskutuočiau ir diskutuočiau, jei tik para būtų ilgesnė.
Netrukus bėgsiu į ligoninę aplankyti trejų metukų mergytės ir jos mamos. Šeštadienį važiuosime į Kauną apkabinti Aleksiuko. Sekmadienį - į Šalčininkų raj. Kalesnikų km. pasveikinti Erikos. Mergaitė priims Pirmąją Komuniją. Kitą savaitę Erika su mama atvyks į Vilnių. Bus atliekami kontroliniai tyrimai.
Prašau , prailginkite parą  |
Editele, jei galeciau, tikrai tau praiilginciau para, bet ne del to, kad vel kazkur lektum, o kad dar ir pamiegot suspetum Mylim be galo |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Kv. 18,2006 3:07 pm Rašyti temą: |
|
|
| tik parasiau apie bandymus ir pati neberandu kur ??? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
Prisijungė: 2005 07 16 Pranešimai: 472 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Pen. 19,2006 10:06 pm Rašyti temą: |
|
|
[quote="Anonymous"] Oki tas kartas tikrai bus,jei tik Inga nepriestaraus.. [quote]
Marina, žinoma, neprieštarausiu. Gera buvo pabendrauti su Jumis _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas
Paskutinį kartą redagavo inga, 05 Pen. 19,2006 10:31 pm. Redaguota 2 kartus(ų) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 05 Pen. 19,2006 10:18 pm Rašyti temą: |
|
|
| ievute rašo: | | is tikruju tai nesinori kazka papiktinti su savo mintimis. galvoji, geriau patyleti, juk tu tik prasalaitis. kartais mintyse pasakau Aidai kokia tu faina ir ismintinga moteris, koks mielas tavo Pijukas. daznai galvoju apie Inga, kaip jai sunku. bijau kaip ji visa tai pakels... tai va. |
Pritariu Editai: rašykite visos ir apie viską, ką manote, jaučiate - mums gera, kai mums kas palaiko, kartais paguodžia, kartais... laiku atvėsina. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 05 Pen. 19,2006 10:20 pm Rašyti temą: Re: mazo vaikelio istorija |
|
|
| ema rašo: | | Labai laukiu ziniu is ponios Ingos ir Aleksiuko. | Ema, tik nevadinkite manęs ponia. Mes čia visos vienodos. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 05 Pen. 19,2006 10:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Žaklina, aš čia dėl to Jūsų straipnio. Visiškai pritariu Editai: rašykite apie tai, ką patys patyrėte, apie Eduardo kovą, laimėjimus ir džiaugsmus. Bet vertinti Lietuvos ir užsienio medicinos paslaugas, manau, turi teisę tik žmogus, kuris PATS gydėsi ir čia, ir užsienyje, pats viską patyrė. Visa, kas remiasi gandais, gali būti nesusipratimas, emocijos. Sutikite: pačios mes esame morališkai nestabilios, tad kartais ypač skaudžiai ir emocionaliai priimame tam tikrus dalykus, net žodžius, o paskui gaunasi "sugedęs" telefonas. Pati pai patyriau.
Beje, mano patirtis priešinga jūsų nuomonei: esu nusivylusi vien bendravimu su užsienio medicinos įstaigomis. Pernai kreipiausi į daugelio šalių onkologinių centrų su paprastu klausimu: ar jų medicinos įstaigoje yra gydyta pineoblastoma ir ar yra pasiekimų, ir arba išvis nesulaukiau atsakymo, arba sulaukiau po mėnesio, o dažniausia - kas apmokės už konsultacijas? O už pinigus ir Lietuvoje gydytojai ir slaugos personalas irgi moka šypsotis (beje, nemažai tai daro nemokamai, iš pašaukimo).
Žaklina, užsienyje gydytis gera tų šalių piliečiams, o užsieniečiais rūpinamasi tik tada, jeigu jų paslaugos apmokamos. Ar aš ne teisi? _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Št. 20,2006 11:38 am Rašyti temą: |
|
|
Ingute,tai juk logiska kad uzsienyje gydytis gera tik tos salies pilieciams kaip ir Lietuvoje tik Lt pilieciams,juk niekas nepuls gydyti Prancuzijos pilieciu uz dyka ir pas jus ,apie tai nera ka net kalbeti.Mes mokam privatu draudima ir mokescius ir kai reikia med.pagalbos ja ir gaunam lygiai kaip ir jus,todel yra neprotinga mastyti kad jus galit gydytis uzsienyje uz dyka ,jei as noreciau gydytis pvz.Vokietijoje tai tureciau susimoketi lygiai kaip ir jus. Mano pirmame straipsnyje buvo parasyta mano akimis didele nesamone ,Lietuvoje vaikai gydomi pagal pasaulinius standartus(yra tik dalis tiesos), jei jums tai tinka,tai parasysim ir antra karta,bet as esu isistikinusi kad Lietuvoje yra geru zmoniu kurie galetu ir noretu jums padeti bet tiesiog nezino kad ju pagalbos reikia, tai kodel tyleti ,kodel nesakyti ?O stebuklingu vaistu nera niekur,nei uzsienyje nei Lietuvoje! Mano straipsnis ,asmeniskai ,mano vaikui tikrai niekuo nepades,as stengiuosi juk del jusu ir del busimu ligoniuku ,ar ne taip? Bet as suprantu kad jus labai pavargusi ir kad jums begalo sunku stiprybes jums visiems keturiems galiu tik palinketi apkabinam ir buciuojam. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
inga
|
Parašytas: 05 Št. 20,2006 5:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Žaklina,
Geriausiai nuteikia geri pavyzdžiai apie tai, kaip konkretiems vaikams sekasi kovoti su liga ir ją nugalėti. Tada visos mes įgauname daugiau vilties, kai matome pasveikusius tokius vaikus arba bent jau kur nors paskaitome. Tada atsiranda tiesiog daugiau VILTIES ir KANTRYBĖS. _________________ "Reikia nedaug, kad sukeltum šypseną, ir pakanka šypsenos, kad viskas taptų įmanoma." G.Cesbronas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Tr. 24,2006 10:47 am Rašyti temą: |
|
|
Kur jus dingot visos ?As vakar kaip ta kiskiene isleidau savo sunu i mokykla! Po 14 menesiu pertraukos issipilde dar viena jo svajone- mokykla.Taigi mamytes skubu pasidalinti su jumis tik geromis naujienomis,nors turiu ir blogu.Visus metus jis mokesi su sita mokytoja( mums nepazystama ligonine ja surado) namuose ir daktarai jam leido pradeti lankyti po truputi mokykla si menesi.Vakar net asaras braukiau kaip buvau sujaudinga vaiku ir mamu siluma ir meile. Tai visai mums nepazystami vaikai ,bet mokytoja saunuole visus apsviete protingai ir teisingai ,vaikai ji sutiko isskestomis rankomis ir atvirom sirdim! Jis sake net 5 vaikai norejo sedeti su juo,o mamos sake kad berniukai joms ausis prauze namuose nes va jau ateina tas berniukas Eduardas i mokyka kokia laime!!! Jis laimingas tiesiog neapsakomai o as tiesiog eilini karta esu pritrenkta tokia nenusakoma zmoniu meile! Geros dienos buciuojam  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|