Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
Autorius |
Pranešimas |
kamile
Prisijungė: 2012 02 05 Pranešimai: 25 Miestas: kaunas
|
Parašytas: 02 Pen. 10,2012 7:09 pm Rašyti temą: |
|
|
sveikas Linai,o tu is kauno busi?as gydausi kaune. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kamile
|
Parašytas: 02 Pen. 10,2012 7:10 pm Rašyti temą: |
|
|
laba diena Gloriagnus.as laikausi neblogai pabegau trumpam namuciu.labai pasiilgau namu. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kamile
|
Parašytas: 02 Pen. 10,2012 7:13 pm Rašyti temą: |
|
|
o kodel as saunuole?as juk tokia pati kaip ir visi vaikuciai.juk nieko gero nepadariau kad buciau saunuole.tik lankiau dailuji ciuozima turiu uzemus 2-aja vieta. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 02 Pen. 10,2012 7:54 pm Rašyti temą: |
|
|
labas,Kamile.as irgi atbegu pas tave i draugus.tikiuosi,priimsi? noriu paklausti,kaip dabar jautiesi,ar dar tesia chemoterapijas ir kada tau baigsis gydymas?jau gan ilgai tu toj ligoninej gyveni  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
fiffan
Prisijungė: 2012 02 07 Pranešimai: 14
|
Parašytas: 02 Pen. 10,2012 8:29 pm Rašyti temą: |
|
|
mazyte,Jus visi vaikuciai esat saunuoliai!parasyk ka megsti veikti,kuo domiesi? _________________ Jei zinosi savo ydas,tai zinosi ir savo pranasumus.j Gete |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Linas_V
Prisijungė: 2007 02 12 Pranešimai: 850 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pen. 10,2012 8:48 pm Rašyti temą: |
|
|
O kurioj palatoj guli? Aš Kaune būnu dažnai, poskyryje - taip pat. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Regi
Prisijungė: 2010 07 23 Pranešimai: 51
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 10:01 am Rašyti temą: |
|
|
Kamile, esi super šaunuolė, nes neištyžti, nepasiduodi ir net nezirzi, nesiskundi, kaip dauguma tavo bendraamžių ("Šiandien buvo chemijos kontrolinis - baisesnės dienos gyvenime neturėjau!" "Jis man nepaskambino, jei neskambins ir šiandien, - nusižudysiu!", "Neisiu į vakarėlį, nes, žiūrėk, koks spuogas ant nosies iškilo!"). Laikykis, mergyt, ir vis parašyk, kaip Tau sekasi. Tokie vaikai kaip Tu ir kiti rugučiai yra ypatingi - jie moko mus, didelius, tokios gyvenimo filosofijos, kad jokios knygos ir jokie išminčiai to neišmokys.
Tiesa, Kamile, šiame rugučių puslapyje yra dar viena Kamilė - maža mergytė, todėl nenustebk, kad kas nors jus painios , nežinau, ar tai įmanoma, bet būtų gerai, kad forume prie vardo pridėtum savo pavardės raidę ar metus, pavyzdžiui: Kamilė 16  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kamile
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 11:02 am Rašyti temą: |
|
|
Tai zinoma Agveta kad priimsiu jus i draugus.jauciuosi gan gerai jeigu ne tie temperaturos sokinejimai tai isvis gerai jauciuosi.jau man labai nebedaug liko kad pasiekciau remisija.aciu jums mielieji uz palaikyma.as domiuosi grojimu labai megstu skaityti knygas.kol sveika buvau lankiau dailuji ciuozima.man jis labai patinka.taip pat kaip trumpam isleidzia namuciu tuomet jei gerai jauciuosi einu i baznycia groti su vargonais. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kamile
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 11:04 am Rašyti temą: |
|
|
o as linai guliu 308 palatoje.bet siuo metu esu namuciuose. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kamile
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 11:15 am Rašyti temą: |
|
|
taip as neiztyztu nes likimas dave man didziuli isbandyma.as taip pat kaip ir mano tevai esu labai uzdaras zmogus.as nenoriu cia visiem eiti ir skustis kaip man negerai kaip as pavargau ir t.tnes manau likimas dave man isbandyma kad su juo kovociau pati del savo gyvybes.taip o siuo metu man taiko chemoterapija treciadieni susileidau chemija ir vakar trumpam gryzau namucio |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 5:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Tu tikra saunuole- antra Julija Cia yra tokia kovotoja.Ji taip pat domisi muzika ,konkreciai - kanklemis. Ji nuostabi jauna asmenybe. Gal jums reiktu is arciau susipazinti .Turetumete daug bendra.Man taip pat labai patinka dailusis ciuozimas. Tik jis" ne kiekvieno nosiai" Tu turbut labai sportiska i daili mergaite.Visi sportininkai valingi ir dideli kovotojai. Mes turime ir toki forume. Jo vardas Ignas.Zodziu tu cia tikrai ne viena.Laikykis saunuole. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 5:23 pm Rašyti temą: |
|
|
Uzejau i savo dukrytes puslapiuka( as Glorios mama)Ziuriu tu teiraujesi apie Gloria.Tu dar speji pasirupinti kitais ,tikra saunuole.Aciu dievui Gloria jau 2 su puse metu,kaip nebesigydo.Ka tik dare kontrolinius tyrimus -viskas gerai.Gloria nugalejo. Tikiu nugalesi ir tu! |
|
Atgal į viršų |
|
 |
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 6:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Stoju ir as i palaikymo komandos gretas Kaip ir visi cia linkiu nusisypsoti,kovoti,nepasiduoti ir nugaleti O dailusis ciuozymas man labai patinka. As pati sportine gimnastika daug metu lankiau. Tik neuzimdavau priziniu vietu Dabar ja lanko mano vaikai. Laikykis ir brukstelk kartais i foruma kaip tau sekasi  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kamile
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 9:57 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki gloriagnius,mes su Julija jau esam drauges.ir tikrai viena kita labai suprantam.o as uzsiimu groti fortepionu ir vargonais.aciu jums visiems mielieji uz palaikymus.jus labai nuosirdus zmones esat.taip kol sveika buvau tai buvau sportininke.dar karta aciu jums labai mielieji.man jau tiek nebedaug liko iki remisijos.labai noreciau kuo greiciau ja pasiekti.bet zinau gydymas ilgas tad taip greit dar nieko ir nebus |
|
Atgal į viršų |
|
 |
kamile
|
Parašytas: 02 Št. 11,2012 10:05 pm Rašyti temą: |
|
|
gloriagnius taip man labai rupi visu cia esanciu vaikuciu sveikata.taip pat ir rupinuosi.juk jus taip pat manimi rupinates. |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|