|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Sk. 02,2006 5:53 pm Rašyti temą: |
|
|
| aš Renius rašo: | labas Edita, aš jau rašau pats. Visdar žaidžiu playstation tas krepšinis labai fajnas aš jį jau perejau. Vakar perstačiau tavo bionicla dabar su labai ilgom kojom ir rankom. Kada idėsi mano istorijos tesini  |
Ohoho kaip puiku, kad rašai pats.
Labai džiaugiuosi, kad patinka žaidimai. Būtinai tai parašysim Žaklinai. Tikiu, kad ši žinia ypatingai pradžiugins Eduardą, kuris ir išrinko tau žaidimus. Istoriją po truputuką dėliojame. Tikrai tikrai įdėsime  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė- Reniaus mama Svečias
|
Parašytas: 04 Pir. 10,2006 3:33 pm Rašyti temą: |
|
|
Edita- mano Renius dviračiu važiuoja kad tu įsivaizduotum kokia aš laiminga- visų išsišiepusių veidukų neužtektų. Pusė dienos iš paskos vaikščiojau, saugojau , vis dar negaliu nuo savęs paleist. Berniukų kieme prisirinko- teko palikt, negražu gi dešimtmečiui tik su mama lauke būt. Tai dabar pro langą padėtį seku, kad kas nenuskriaustų. O jis įdomiai- paeit negali, kojas labai skauda, o nuo išsvajoto dviračio nelipa-vaistus nešiau paduot į lauką, prisivilioju namo tik pavalgyt. Gal dabar sustiprės-vis gi sportas ir motyvacija į lauką eit, o tai seniau tik televizorius ir televizorius. Ačiū tau, saulyte mūsų, už pagalbą- jei ne tavo parama,Renius dar ilgai, oi ilgai būtų apie dviratį svajojęs- o dabar ir vaistams užtenka, ir per kelis mėnesius dviračiui susitaupėm. Netoli namų Kleboniškio miškas, galėsim dabar ir jį pasiekt, nes kojytėm paeit mano zuikis dar nėra stiprus- greit pavargsta
Ryt eisim pas alergologus, Renius alergiškas chemijai, dust ima, kas dieną prieš alergiją "Zyrteką" geriam, jei pamirštam- iš kart naktį priepuolis užeina. Bet ką gydytoja pakeis- dar 11 mėnesių chemijos liko. Užburtas ratas-nuodus geriam ir bandom poveikį sušvelnint |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Antr. 11,2006 8:54 pm Rašyti temą: |
|
|
Dieve, kaip gera skaityti, kad siam suniam vaikinukui (nebegaliu gi Reniaus vaiku ar berniuku pvadinti, nes mano dukrai 10 ir zinau, kad labai jau jie nori buti didesni, vyresni nei yra is tikruju ) geriau, kad nebe taip skauda ir svarbiausia, kad dziaugiasi bendrauja su kitais vaikais ir....sveiksta
Stiprybes jums, daug teigiamu emociju, graziu smagiu akimirku ir zinoma svarbiausia sveikatos!
Reniau, o tu su dviraciu atsargiai, va as pati pries kelias savaites taip plojausi (kas mate tai sake, kad skridau), vos sprando nenusisukau Mat labai jau gera buvo lekti nuo kalniuko su vejeliu, tik pamirsau, kad keliukas staigiai uzsisuka Bet tikiu, kad tu saunus ir pavyzdingas dviratininkas ir tau tokie kvaili atsitikimai kaip man tikrai nenutiks  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Antr. 18,2006 4:41 pm Rašyti temą: |
|
|
| Labukas Jurate, Reniuk. Su sventemis Jus. Kaip jautiesi, Reniau? Jurate, ar gali man parasyti savo tel. nr. Mano- 861331320 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 04 Antr. 18,2006 4:56 pm Rašyti temą: |
|
|
| Jūratė- Reniaus mama rašo: | Edita- mano Renius dviračiu važiuoja kad tu įsivaizduotum kokia aš laiminga- visų išsišiepusių veidukų neužtektų. |
Ohoho, kokia fantastiška žinia super super super Net ir aš išsišiepiau nuo ausies iki ausies ir ...taip pasinorėjo dviračiu nuo kalniuko lėkti...na tik skrydžio tokio, kaip Astos nenorėčiau
Žinutė, tai jau senokai rašyta, o kaip Reniui sekasi dabar, ar dviratis dar nesulūžo, ar kiaušinius ridenote, ar kieti buvo????
Pasiilgau  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Egle Svečias
|
Parašytas: 04 Pir. 24,2006 11:50 pm Rašyti temą: Reniaus istorija |
|
|
Labas, Jurate, Reniau ir visi Jus palaikantys,
tikiu, kad viskas bus gerai. Jau yra gerai, nes stebuklas, po to ka teko iskenteti - Reniuk, tu jau vazineji dviraciu!
Mes Jus pora sykiu buvom sutike Kaune, kai musu Tomukas spinduliavosi, o jus atvaziavot susileisti vaistuku. Nuo to laiko meldziames su Tomu ir Ausrine kiekviena vakara uz Reniu, nors jau, turbut, pora metu nezinojom kaip jums sekasi. O dabar atejau i si puslapi ir radau visa istorija - aciu Editai, sventam zmogui.
Stiprybes, Dievo palaimos ir sveikatytes
Egle, Tomas ir Ausrine |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 04 Antr. 25,2006 8:23 am Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: | | Labukas Jurate, Reniuk. Su sventemis Jus. Kaip jautiesi, Reniau? Jurate, ar gali man parasyti savo tel. nr. Mano- 861331320 |
Reniau, Jurate, kur jus? Kaip jums sekasi? Kaip jauciasi Renius? Ar dviratis dar vaziuoja? Parasykit ka nors, tikiu kad jums viskas gerai, bet vis tiek neramu kai tylit. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
Prisijungė: 2006 04 10 Pranešimai: 197 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 04 Tr. 26,2006 9:18 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki visi, linkejimai Tomui, Pijui. Labai dziaugiuos, Aida, kad tavo pacios tyrimai geri. O tu ka, Santariskese kompiuteri turi, kad siandien zinute rasyta. Ar jus jau isleido? Vajej, kiek tu laiko po ligonines keliauji. As vis pasiskaitineju tavo laiskelius, tavo eilerascius- stiprybes pasisemiu. Va ir issipilde tavo eilerascio zodziai " Kai busiu pavarges- atsiusk man ta, kuriam galeciau suteikt stiprybes". Mano Reniukui viskas gerai, aciu Dievui. Kas savaite kartojam krauja, visa formule gera, geriam " wobe mugos E ", kalci, zuvies taukus, jogurto bakterijas, "zyrteka " nuo alergijos, "mildronata" sirdelei- bet aoetitas jau ne tas. O man, pripratusiai prie jo rijimo, sunku priprast. Jau hot-dogai reteja. O plaukai musu kokie grazus, o blakstienos, o antakiai-ojojoi .As net pamirsus buvau, kad mano vaikas toks juodas. Dabar per dienas abu draugaujam- ateina mokytoja, darau valgyt, uzdedu-nuimu batus, isvezu-ivezu dvirati, pakloju-sukloju lova- ir tt. ir pan.Ir taip diena po dienos Sekmadieni atrakcija pasidariau su vaikais- ejom i teatra (jau ziurejom jaunimui skirta spektakli- su leliu teatru baigta ), picerijoj pavalgem. Mamyte i bankrota per diena isoko- bet uztat kiek ispudziu.
O jus laikykites, fainuoliukai jus mano. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
|
Parašytas: 04 Tr. 26,2006 9:20 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida, mano telefonas 861282275 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 04 Tr. 26,2006 9:29 pm Rašyti temą: |
|
|
Labukas,
Eik sau negaliu kaip tu fainai rasai, kaip graziai pasakoji apie Reniu, kaip graziai moki dalintis ispudziais. Smagu kad gerai jauciates, dziaugiuos kartu su jumis
O mus tai siandien pagulde, tik siandien dar jokiu tyrimuku nedare ir patyliukais mus isleido iki ryt ryto. Dabar darau valgyt, nes Pijus ligonines maisto nevertina, tai reikia is namu prisikraut, kad mano puciulka nebadautu rytoj ligoninej
Aciu uz telefoniuka, ryt paskambinsiu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
|
Parašytas: 04 Kv. 27,2006 11:04 am Rašyti temą: |
|
|
Labutis,
Smagu skaityti toookias puikias žinias. Renius visada buvo gražuolis, tuoj jo drauges turėsi kava vaišinti Hmmmm, čia tau ne dviratį bus išnešti ir parnešti
Dėl valgio, tai tikrai nepergyvenk, juk pati žina,i ne sveikumo požymis mūsų vaikams būna besaikis "ryjimas" gavus prednizolono dozę. Smagu vaikus pamatyti praėjus keliems mėnesiams po gydymo, jie vėl tampa normalūs vaikai, kaip sakau - vėl įgauna vaiko formą
Linksminkitės: dabar Jūsų dienos ir Jūsų laikas Ei, tik dažniau parašykite į forumą, kaip gyvuojate  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Jūratė-Reniaus mama
|
Parašytas: 05 Kv. 04,2006 7:26 pm Rašyti temą: |
|
|
jau kaip mano Renius kosti- vaje vaje, rodos tuoj ir plaucius iskoses. Ta nelemta alergija chemijai vel islindo, net "Zyrtekas " neisgelbejo. Tai vidury nakties sedejom abu su sildancia pagalvele. Gal siandien jau kiek atleido. O lauke taip grazu, taip jam noris. Tai ejom uz ranku susikibe pasivaiksciot, kad nelakstytu. O sekmadieni buvom miske, kurem lauza, kepem desreliu. Tokie jau mes laukiniai- vasara tai galetume istisas dienas miske sedeti. Visiems graziu sauletu dienu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Kv. 04,2006 9:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Va je, kaip nesmagu, kad taip kosti Tai jam cia taip nuo chemijos ar persalo? Ar dar ilgai ta chemija gersit? O kaip jusu kraujukas, ar nebekrenta taip smarkiai?
Na gimine, laikykis, smarkiai nebekosek, kad galetum mamai kai susinervina dainas dainuoti, kaip Pijus, bet manau, kad i lauka tai vis tiek reikia eiti. Mes su Pijum tai einam, nors antradieni buvo gerkle paraudusi, negalim nusedeti namuose. As tai kaimo vaikas, ziema dar mieste galiu kentet, bet vasara as dustu tame bute, man reikia kaimo, zoles, upes, misko, rankas i zeme ikist.
Sekmes, graziu dieneliu, stipriai apkabinam, buciukai dazniau parasykit. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 05 Antr. 23,2006 9:16 am Rašyti temą: |
|
|
Kur dingot selmiukai? Parasykit kaip jums sekasi, pasiilgom jusu. Kaip Reniukas jauciasi?
Didziausi linkejimai jums visiems ir didelis buckis nuo Pijaus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
zaklina Svečias
|
Parašytas: 05 Antr. 23,2006 10:25 am Rašyti temą: |
|
|
Sveikas Reniau tu tikras saunuolis ! Va tik dabar suradau kad tau patiko Eduardo isrinkti zaidimai nes jis manes klause ar tau jie patinka,tai as nezinojau ka sakyti ,bet sakiau aisku patinka.Jis irgi didelis PS zaidejas galetumet susirasineti apie tuos zaidimus jis su draugais valandas prasneka telefonu o tu zaidi su gameboy? Juk galitumet keistis zaidimais?Parasyk ka mastai mes lauksim tavo ziniu?O tu i mokykla dar nevaikstai? Siandien pas mus didele svente po 14 menesiu pertraukos Edis isejo i mokykla,ziauriai pasiilgo vaiku ir vaikisko gyvenimo.Rasyk labai laukiam buciuojam Zaklina ir Eduardas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|