|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
shatu'te
Prisijungė: 2010 10 24 Pranešimai: 226 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 05 Pen. 20,2011 6:23 am Rašyti temą: |
|
|
| Indrė rašo: | Buvom siandien su sesute aplankyti Gabijos... labai kudute mazutele, pabuvome koridoriuje,o veliau seseles leido issivest mezulyte i lauka labai patenkinta buvo Gabyte ir nebenorejo gristi i palata. be to mazutelei labai labai patiko pusti muilo burbulus... Prie musu prisijunge dar dvi mergytes (Gabijos kaimynes ligonineje) labai draugiskos, priskyne gelyciu, aprode supynes, visko daug pripasakojo.... Bunant lauke Gabija gatveje pamate balionus ir sake, kad labai noretu tokiu, todel jei kas neturi ideju jos gimtadieniui - balionai pradziugintu mazutele sypsojosi Gabyte pusdama burbulus, plojo, kai drauges leidosi nuo ciuozyklos, o be to ir pati truputi suposi ant supyniu...tai vat tokia dienele praleista su Gabija - nuostabia ir be galo grazia mergyte  |
fantastika As labai dziaugiuosi kad Gabija nelieka viena! Aciu visom uz rupesti  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kinete
Prisijungė: 2011 04 29 Pranešimai: 183
|
Parašytas: 05 Pen. 20,2011 8:34 am Rašyti temą: |
|
|
Oi kaip smagu!!! Šiandien aš po darbo važiuosiu pas Gabytę, tikiuosi irgi pavyks išvesti į lauką Kaip tik vakar nupirkau burbulų pūsti ) xixixi. Mūsų tinklas čia, su perduodama informacija. Taip pat nupirkau magnetofoną ir įrašiau pasakų ir dainelių
Dėl kaimyno palatoje, tai jie sakė pirmadienį jau išvyksta namo. Gal atvyks tik į gimtadienio šventę
Kiek man žinoma dėl vaikų gynimo dienos, tai Zuokai prisideda stipriai ir remia balionais, organizuoja koncertą ir t.t Reikėtų personalo teirautis.
Dėl gimtadienio šventės, tai net nežinau, aš padarysiu tortą, bet mūsų nusimato būti daug, tai gal dar vieno reikėtų? Ir užkandėliai kažkokie simboliški? Sumuštinukai, vaisiai, sausainukai? Žinoma, vienkartinių indų taip pat reikia Atsigėrimo gal kokių sulčių?
Dėl vaikučių lankymo, nenoriu priimti sprendimo. Per gimtadienį du vaikai tikrai gali ateiti, o šiaip savaitgalį daugiau jų galėtų atvažiuoti, parodyti koki pasirodymą Savaitgaliais nedirba žaidimų kambarys, tad vis kažkoks prasiblaškymas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kinete
|
Parašytas: 05 Pen. 20,2011 8:37 am Rašyti temą: |
|
|
Aušrine, galite atsiųsti man, aš jai tikrai nuvežčiau susisiekite el pastu dovile.girleviciute@gmail.com  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kinete
|
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Roma
Prisijungė: 2008 12 23 Pranešimai: 121
|
Parašytas: 05 Pen. 20,2011 11:43 am Rašyti temą: |
|
|
waw waw na ir poslinkiai 5 kilometrai i prieki. Super!!!!! As irgi jau sukroviau siuntineli rytoj Dovilei imetu i namus Zirklutes idejau, nes Shatute sake, kad reikia nagiukam, tai gales mergaite savo parfumke tureti )) Bus damute )) kaip turi buti. Na sirdis dziaugiasi, kad Gabute tokia laiminga nuotraukyteje  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
Prisijungė: 2009 10 26 Pranešimai: 1546
|
Parašytas: 05 Pen. 20,2011 12:37 pm Rašyti temą: |
|
|
Super .Tik belieka palinketi,kad sveikatyte butu gera  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kinete
|
Parašytas: 05 Pen. 20,2011 3:42 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi mergaites, jauciu kad persalau.. Labai bijau apkresti Gabyte ir kitus vaikus, tad siandien nevaziuosiu :/ gal kas nors kitas galite skirti jai laiko? As pasizadejau.. Bet sloga atsirado ir gerkle jauciu kaip kabina. Geriau per savaitgali sukaupsiu jegas, kad per gimtadieni buciau sveika... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Št. 21,2011 3:13 pm Rašyti temą: |
|
|
| Linkejimai mazylei! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
shatu'te
|
Parašytas: 05 Sk. 22,2011 12:01 pm Rašyti temą: |
|
|
| Kinete rašo: | Oi mergaites, jauciu kad persalau.. Labai bijau apkresti Gabyte ir kitus vaikus, tad siandien nevaziuosiu :/ gal kas nors kitas galite skirti jai laiko? As pasizadejau.. Bet sloga atsirado ir gerkle jauciu kaip kabina. Geriau per savaitgali sukaupsiu jegas, kad per gimtadieni buciau sveika... |
As irgi esu persalus. Irgi gerkle skauda Labai noriu iki treciadienio pasveikti. Citrina kaip duona valgau Dar jauciu cesnako dadesiu... Labai nuo persalimo,bent jau man asmeniskai ciobreliu arbata padeda... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
gloriagnius
|
Parašytas: 05 Pir. 23,2011 1:21 am Rašyti temą: |
|
|
Glorios puseseres -Toma ir Indre lanke Gabute.Sake buvo tevelis.Gabija-laiminga, visai kitaip elgesi prie tevelio.Buvo guvesne ir drasesne ,netgi atpazino jas, mat jos ne pirma karta lankesi.Sake visai kitas vaikas.Dziaugiasi sirdis Musu maldos veikia. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kinete
|
Parašytas: 05 Pir. 23,2011 6:57 am Rašyti temą: |
|
|
Oi tikrai kaip dziugu girdeti !!!
aš dar vis sirguliuoju, šian buvau pas daktarę... dar nelankysiu mažės :/ |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
shatu'te
|
Parašytas: 05 Pir. 23,2011 7:30 am Rašyti temą: |
|
|
Gerai butu jeigu iki trciadienio pasveiktumet  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kinete
|
Parašytas: 05 Pir. 23,2011 8:04 am Rašyti temą: |
|
|
taip ir žadu padaryt ) reik visas dovanas įteikti!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
astazab
Prisijungė: 2011 05 23 Pranešimai: 12
|
Parašytas: 05 Pir. 23,2011 9:47 am Rašyti temą: |
|
|
Laba diena, aš irgi stoju į Gabytės palaikymo komandą. Mes jau pažįstamos abi - kartą užbėgau su lėlyte , o penktadienį pabuvome kartu ilgiau, buvom lauke, pūtėm burbulus, skynėm gėlytes, paskui dar pabuvom žaidimų kambaryje, dėliojom puzlę, smagiai leidom laiką. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
astazab
Prisijungė: 2011 05 23 Pranešimai: 12
|
Parašytas: 05 Pir. 23,2011 11:35 am Rašyti temą: |
|
|
| Ir dar ačiū ASSORTI komandai, kad drauge prisidėjo prie Gabytės džiugių akimirkų |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|