|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
arune
Prisijungė: 2005 06 09 Pranešimai: 4
|
Parašytas: 03 Tr. 29,2006 12:55 pm Rašyti temą: Fondo kasdienybe |
|
|
| Su didziule pagarba Tau,Editele.Vakar ziurejau "Garbes apdovanojimus".Jusu tinklalapio neapleidziu jau daugiau kaip metai.Turiu ir as savo skausma.Si liga paliete mane,o salia manes-4m.dukryte.Sunku labai.Cia,pas jus,randu labai daug silumos.Palaikymas viena kitos,geras zodis,virtualus apsikabinimai-tai labai daug.Tai sviesioji viso sio baisaus negatyvo puse.Lenkiu galva pries jus visas.Laikykites...laikykimes... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Rita Svečias
|
Parašytas: 03 Tr. 29,2006 2:41 pm Rašyti temą: |
|
|
| Vakar žiūrėjau"Metų geradaris" pristatymą ir tiek žodžių šiltų norisi pasakyt.Tau Editėle reikia, gyvai esant, paminklą pastatyt,tu kaip angelas iš debesų nusileidus,kaip kokia šventoji.Tokį skausmą praėjus,dar turi jėgų ir kitais pasirūpint.Gal Dievulis tokiems stipriems išbandymus ir duoda,kad pot to misiją vykdytų.Na tiesiog tokių žmonių pasiaukojančių mažai yra.Tikrai su tavim pabendravus,man atrodo net akyse šviesiau pasidarytų.AČIŪ Tau už viską,už Tavo rūpestį,už šiltą žodį.Ir man taip norisi tau parašyti(gal nesupyksi),tau tikrai reikia leliuko,nors kiek būtų lengviau(man taip atrodo).Žinau kad Rugilės niekas nepakeis ,ir ligoniukų neužmirši,na bet vis tiek tau truputuką būtų smagiau .Tu tikrai man pasirodei tokia pavargus,atrodo visų ligoniukų negerą energiją išsiurbi sau.Nežinau gal negerai,kad apie tą lialių užsiminiau,bet noriu tau tik gero,aš juk iš visos dūšios bandau mintis išsakyt,tik kad raštu prastai sekas.Stiprybės tau Editėlę dirbant tokį gerą darbelį!!!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Sk. 02,2006 1:28 pm Rašyti temą: |
|
|
Vakar gautoje atvirutėje perskaičiau nuostabius žodžius. Jie ne tik mums, labai noriu skirti šiuos žodžius ir mintis, JUMS VISIEMS
"Gal tik aš,
Gal ir tu,
O galbūt
Mes kartu
Turim viltį
Atnešt.
Gal tik tu,
Gal ir aš.
Ir išnyks
Tamsuma,
Ir ištirps
Toluma,
Jei žmogus
Patikės.
Kad žvaigždė
Patekės.
O tereikia
Mylėt,
Viltimi
Patikėt,
Ir padangių
Žinia
Susilies
Su žeme.
Turim viltį
Atnešt -
Aš ir tu,
Tu ir aš."
Ačiū, kad esate... Ačiū už visus visus šiltus, nuoširdžius žodžius... _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Pir. 03,2006 12:23 pm Rašyti temą: |
|
|
| Gal jau kas zino, kur ir kada vyks "Lietuvos garbes" projekto koncertas? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
dinute
Prisijungė: 2006 02 14 Pranešimai: 5
|
Parašytas: 04 Antr. 04,2006 9:21 am Rašyti temą: |
|
|
Edita,
as jau seniau rasiau,kad labai noreciau aplankyti ligoniukus,su jais pabendrauti ir padeti.zinau kad su ligoniukais esancioms mamoms taip pat reikia paramos.kai palaidojau savo maziuka man paramos labai reikejo.tu buvai susirgus tai as ir nerasiau.bet jei reiketu padeti ar tiesiog su kuo pabendrauti parasyk.galeciau maziukui atnest zaisliuku ar siaip ko.tiesiog norisi padeti. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Antr. 04,2006 9:43 am Rašyti temą: |
|
|
| dinute rašo: | Edita,
as jau seniau rasiau,kad labai noreciau aplankyti ligoniukus,su jais pabendrauti ir padeti.zinau kad su ligoniukais esancioms mamoms taip pat reikia paramos.kai palaidojau savo maziuka man paramos labai reikejo.tu buvai susirgus tai as ir nerasiau.bet jei reiketu padeti ar tiesiog su kuo pabendrauti parasyk.galeciau maziukui atnest zaisliuku ar siaip ko.tiesiog norisi padeti. |
Šiuo metu Kaune onkohematologijos poskyryje yra Aleksiukas, o Vilniuje... ligoninėje nėra nei vieno fondo vaikučio. Pijukas Vilniuje namučiuose, o visi kiti išsibarstę po Lietuvą ir pabaigę gydymą ligoninėje. Dinute, aš tikrai Jus prisimenu ir kai tik, kam nors reikės pagalbos būtinai Jums parašysiu.
Su meile, _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Kriste
Prisijungė: 2006 04 05 Pranešimai: 2 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Tr. 05,2006 1:11 pm Rašyti temą: |
|
|
| Edita rašo: | | dinute rašo: | Edita,
Šiuo metu Kaune onkohematologijos poskyryje yra Aleksiukas, o Vilniuje... ligoninėje nėra nei vieno fondo vaikučio. Pijukas Vilniuje namučiuose, o visi kiti išsibarstę po Lietuvą ir pabaigę gydymą ligoninėje. Dinute, aš tikrai Jus prisimenu ir kai tik, kam nors reikės pagalbos būtinai Jums parašysiu.
Su meile, |
Labas, Edita, galų gale įsidrąsinau ir prisijungiau Skaitau, pergyvenu, paverkiu ir vėl pasidžiaugiu... Taigi, prisidedu prie Dinutės - prisimink mudvi, kai tik prireiks. Nebegaliu daugiau "užkulisiuose" būt .
Taip pat su dideliausia meile... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
vaiva
Prisijungė: 2005 02 09 Pranešimai: 8 Miestas: varėna
|
Parašytas: 04 Št. 15,2006 9:26 pm Rašyti temą: |
|
|
Visoms mamytėms ir visiems mažiems kovotojams daug daug sveikatytės, pavasarinės saulytės ir spalvotų margučių! Tegu ši Prisikėlimo šventė atneša į jūsų širdis ir gyvenimą šviesių vilčių, velykinių stebuklų ir begalinio tikėjimo Daug gražių darbų, stiprybės ir svajonių(o mes jas žinom ) išsipildymo tau, Edita, ir tavo šeimai.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
amelija
Prisijungė: 2006 03 23 Pranešimai: 1
|
Parašytas: 04 Antr. 18,2006 12:46 pm Rašyti temą: |
|
|
| O kodėl Edita nedalyvavo Lietuvos garbėje? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 04 Tr. 19,2006 8:04 am Rašyti temą: |
|
|
| Serga Editukas... |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
dinute
Prisijungė: 2006 02 14 Pranešimai: 5
|
Parašytas: 04 Tr. 19,2006 10:45 am Rašyti temą: |
|
|
| sveik editute. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Simona
Prisijungė: 2006 03 20 Pranešimai: 65 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Št. 20,2006 11:09 am Rašyti temą: Aleksiukas |
|
|
Sveiki!!
Sveikinu Aleksiuka su antruoju gimtadieniu!Linkiu daug sveikateles ir mamai stiprybes!!Manau Aleksiuka ir jo mama mes aplankysim!!Tikrai labai noriu,kad Aleksiukas pasveiktu!!!!IKI buciuoju!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Jekaterina
Prisijungė: 2006 01 20 Pranešimai: 148 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 05 Št. 20,2006 11:15 am Rašyti temą: |
|
|
As taip pat noriu pasveikinti Aleksiuka...Linkiu daug daug sveikatos,istvermes,stiprybes ir zinoma dar daug visko geriausio...Tikiu,kad Aleksiukas butinai pasveiks  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Simona
|
Parašytas: 05 Št. 20,2006 11:16 am Rašyti temą: |
|
|
Sweika Dainora!!
Kaip laikaisi?Gal gali parasyt savo e-maila? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Simona
|
Parašytas: 05 Št. 20,2006 11:18 am Rašyti temą: |
|
|
Labas musu Edituk!!!
Kaip laikaisi?Labai taves pasilgau!!!!
BUCKIS!!!!IKI |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|