|
Labdaros ir paramos fondo "Rugut�" forumas
|
Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem� |
Autorius |
Prane�imas |
Sagne
Prisijung�: 2008 05 12 Prane�imai: 701 Miestas: Elektr�nai
|
Para�ytas: 05 Pen. 28,2010 7:49 am Ra�yti tem�: |
|
|
Smagu Tur�t� b�ti labai jaukus susitikimas Pasiilgau... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Sagne
|
Para�ytas: 05 Pen. 28,2010 9:08 am Ra�yti tem�: |
|
|
Sagne ra�o: | Smagu Tur�t� b�ti labai jaukus susitikimas Pasiilgau... |
O kas dar jungiasi? Kaip kaunietes? qq  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Lauriukas
Prisijung�: 2009 09 26 Prane�imai: 109 Miestas: Kaunas
|
Para�ytas: 05 Pen. 28,2010 10:07 am Ra�yti tem�: |
|
|
Taip, taip Kauniet�s �ada b�ti tryse  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Sagne
|
Para�ytas: 05 Pen. 28,2010 12:16 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Lauriukas ra�o: | Taip, taip Kauniet�s �ada b�ti tryse  |
liuks, a�i�  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Sagne
|
Para�ytas: 06 Antr. 01,2010 8:50 am Ra�yti tem�: |
|
|
Sveikut�s,
pra�jus kelioms dienel�ms, susigul�jus visai informacijai ir patyrimui, noriu paklausti, kaip jau�iat�s po susitikimo? |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
mama Rita
Prisijung�: 2006 09 14 Prane�imai: 271 Miestas: Panevezys
|
Para�ytas: 06 Antr. 01,2010 2:01 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Sagne ra�o: | Sveikut�s,
pra�jus kelioms dienel�ms, susigul�jus visai informacijai ir patyrimui, noriu paklausti, kaip jau�iat�s po susitikimo? |
Po susitikimo jau�iuos puikiai... Ir d�l p.Marijos, ir d�l m�s� susimatymo... Buvau vis� pasiilgusi...
Tiesa, kai gr��om vakare, ka�kokia i�sunkta jau�iaus, net su Daina nebeplep�jom, tiesiu taikymu miegot nuvingiavom...
p.Marija paliko tikrai �sp�d�, o ir teorijos gavom. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Sagne
|
Para�ytas: 06 Kv. 03,2010 12:28 pm Ra�yti tem�: |
|
|
O a� atvirk��iai... jau�iausi �iauriai pavargus, galva kaip repl�m spaud�... net vairuoti namo i� karto nepaj�giau... ne�inau, gal ne taip a� vis d�lto �sivaizduoju m�s� susitikimus... A� nor��iau, kad tai b�t� kartu gerai ir naudingai praleistas laikas, kad i�siskirtum�m ne limpan�iomis i� nuovargio akimis, ne sujauktais jausmais ir mintimis, o �iluma �irdyje, tarsi b�tume buv� meil�s sau oaz�je... ka�ko vis dar tr�ksta... padiskutuokim, pad�kit atrasti t� i�minties ir stipryb�s �altin�, i� kurio susib�g� atsigertum�m, kaip eln�s i�tro�kusios vandens...
J�rate, �inai, a� manau, kad mes visos aukos, ir kuo ilgesnis buvo kelias per lig�, tuo turb�t sud�tingiau i� to i�lipti... a� pamenu kaip pati verkdavau i� pyk�io, nevilties kad net du�e negaliu pasim�gauti vandens srove b�gan�ia ant veido, nes bijojau.... bijojau, kad kaip tik tuo metu gali numirti mano vaikas... tod�l viska, k� dariau sau, buvo paskubomis daroma... ir kaip buvo keista ir sunku priprasti v�liau, kad galima i� l�to, neskubant ir d�l sav�s ka�k� daryti... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
mama Rita
|
Para�ytas: 06 Kv. 03,2010 3:18 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Agnyt,
gal taip ir turi b�ti i� prad�i�, kai ka�k� pajudini ...
�ia kaip su tais skaudamais s�nariais: kol nejuda, rodos ir neskauda, bet jei nejudinsi - nei�gysi...
Man gal lengviau, nes daug k� esu "i�leidusi" per meditacijas. Ir � t�velio mirt� jau �i�r�jau filosofi�kai... neskau, kad visai neskaud�jo...
Plauksim � Draug� sal�. �tai kur panirsim � gerumo vandenyn� ...
Bet kokia veikla nukreipia mintis kita linkme, neleid�ia u�sisukt savigailoj... Tegu tai bus joga, knygos, rankdarbiai, dail�, eil�s, dainos,... svarbu, kad tai b�t� penas m�s� i�kankintoms sieloms
(Agnyt, turi tok� nuostab� bals� SUPER...)
Gird�jau tok� pasakym�: kai �mogus dainuoja, jis b�na �ia ir dabar, nesibla�ko po praeit� ar ateit�, tai pati nuostabiausia meditacija.
 |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Sagne
|
Para�ytas: 06 Pen. 04,2010 9:38 am Ra�yti tem�: |
|
|
Teising� posak� gird�jai perskai�iau ir susim�s�iau, kad tikrai, kai dainuoji - apie niek� negalvoji bet v�l dainuoti prad�jau visai dar neseniai... va �okti, dar nesigauna... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Lauriukas
|
Para�ytas: 06 Kv. 10,2010 12:51 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Sagne ra�o: | O a� atvirk��iai... jau�iausi �iauriai pavargus, galva A� nor��iau, kad tai b�t� kartu gerai ir naudingai praleistas laikas, kad i�siskirtum�m ne limpan�iomis i� nuovargio akimis, ne sujauktais jausmais ir mintimis, o �iluma �irdyje, tarsi b�tume buv� meil�s sau oaz�je... ka�ko vis dar tr�ksta... padiskutuokim, pad�kit atrasti t� i�minties ir stipryb�s �altin�, i� kurio susib�g� atsigertum�m, kaip eln�s i�tro�kusios vandens...
... |
Man rodos, mes visos einam tuo pa�iu keliu, tik vienos nu�jo toliau, kitos truput� pasiliko. Tikriausiai tod�l skirtingai mus paveik� susitikimas. Ir kad atrasti meil�s oaz�, pirma reikia pereiti chaos�. A� pasidariau tokias i�vadas, kad pasveiktume turime pamilti save. Kad save pamiltume, turime atrasti kokios mes esame ir ko norime. Turime pa�inti save. Laim� n�ra tikslas. Laim� yra �alutinis produktas veiklos, kurioje i�rei�ki savo k�rybingum�. O save i�rei�ki tada kai save pamilsti. Tada pamilsti vis� pasaul� su g�riu ir blogiu. Stipryb�s �altinio nerasi i�or�je, nes jis yra tavo viduje. Daugiausia, ko mes galime pasisemti viena i� kitos, tai patirties, kaip pamilti save. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
mama Rita
|
Para�ytas: 06 Antr. 15,2010 7:46 am Ra�yti tem�: |
|
|
Mergait�s,
ar esat k� gird�j� apie �eimos konsteliacijas?
Laura, pameni, kai buvom susitik� Panev��y, kalb�jom�s apie K.Daug�l� ir jo paskaitas?
Tai va, vakar buvau nu�jusi pasiklausyti jo paskaitos "Vidinis A� mumyse - likim�, roli� persipynimai ir... Laim�"
Paliko did�iul� �sp�d�.
Jei kam �domu, �ia yra internetin� nuoroda:
http://www.konsteliacijos-d.lt/index.php?option=com_content&task=view&id=4&Itemid=9
P.S. Jau skai�iuoju dieneles iki susitikimo Draug� saloje... |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Lauriukas
|
Para�ytas: 06 Antr. 15,2010 9:20 am Ra�yti tem�: |
|
|
Taip, taip. A� turiu Helingerio knyg�, apie tai. Mano psicholog� yra jose dalyvavusi, sak�, labai stipru. Sakiau kad sekant� kart� ir mane pasiimt� �iaip pas t� Daug�l� brangoka, nor jei eisi dalyvauti ir bus savaitgalis duok �inot, gal atva�iuo�iau iki Panev��io Vienai nedr�su. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
mama Rita
|
Para�ytas: 06 Antr. 15,2010 11:19 am Ra�yti tem�: |
|
|
Lauriukas ra�o: | Taip, taip. A� turiu Helingerio knyg�, apie tai. Mano psicholog� yra jose dalyvavusi, sak�, labai stipru. Sakiau kad sekant� kart� ir mane pasiimt� �iaip pas t� Daug�l� brangoka, nor jei eisi dalyvauti ir bus savaitgalis duok �inot, gal atva�iuo�iau iki Panev��io Vienai nedr�su. |
Pas mus Panev��y Daug�la paskaitas skaito pirmadieniais. Sekantis kartas numatytas 06-28d. 18-22val. Kaip klausytoja mok�jau 10Lt. Nemanau kad tai super brangu. Jei reikalinga asmeni�kai konsteliacija - tada taip, brangoka, bet dabar visiems sunkmetis, galima der�tis.
Beje, Daug�la si�l�si susitikti su m�s� grupe, jei b�t� norin�i�. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Lauriukas
|
Para�ytas: 06 Antr. 15,2010 11:28 am Ra�yti tem�: |
|
|
Ka�i, kiek tas Daug�la kainuot� m�s� grupei Paprasta paskaita man�s nelabai domina, ka�i ar k� naujo jis man pasakyt�. Nor��iau sudalyvauti ka�kieno konsteliacijoje.
B�t� fainai, jei jis vienai i� m�s� padaryt� konsteliacij�, o kitos b�t� kaip dalyviai. Ir labdaros tikslais nemokamai , nes 600 tikrai niekas nemok�s. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
mama Rita
|
Para�ytas: 06 Antr. 15,2010 1:00 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Pirmiausia reikia su�inoti ar kitos nor�tu sudalyvauti, o jau tada bandyti pasider�ti  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
|
|
J�s negalite ra�yti nauj� prane�im� � �� forum� J�s negalite atsakin�ti � prane�imus �iame forume J�s negalite redaguoti savo prane�im� �iame forume J�s negalite i�trinti savo prane�im� �iame forume J�s negalite dalyvauti apklausose �iame forume
|
|