Pagrindinis puslapis Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas

DUKDUK   IeškotiIeškoti   Narių sąrašasNarių sąrašas   Vartotojų grupėsVartotojų grupės   RegistruotisRegistruotis 
 AprašymasAprašymas   Tikrinti asmeninius pranešimusTikrinti asmeninius pranešimus   PrisijungtiPrisijungti 

Kasdieninė Fondo veikla
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Toliau

Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė
Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą  
Autorius Pranešimas
Inga-mama

Prisijungė: 2005 10 05

PranešimasParašytas: 02 Pen. 10,2006 3:29 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita,
būtinai parašysite kaip sutikote Mantuko šeimyną ir kaip jie laikosi. Kokios jų nuotaikos ir pan.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
*sm*

Prisijungė: 2006 01 23

PranešimasParašytas: 02 Kv. 23,2006 5:14 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Sveiki, na va pervedžiau vyro du proc. jūsų fondui. Pirmą kart tai dariau, dar internetu, tikiuosi viską padariau teisingai.
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą
dinute

Prisijungė: 2006 02 14

PranešimasParašytas: 03 Tr. 01,2006 1:24 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

labas Edita,
visai netycia suzinojau apie si saita.nesenai palaidojau jau antra savo vaikeli.jie nemire nuo baisiu ligu.suprantu kiekviena mama.zinau koks tai skausmas laidoti savo vaika.tikiu kad dar sunkiau yra zinoti,kad tavo mazutis serga.noreciau kazkuo prisideti.gal aplankyti,gal kazkuo padeti.tiesa sakant mazai ka zinau apie onkologines ligas.tiesiog labainoriu kuo nors padeti.
Atgal į viršų
Edita

Prisijungė: 2005 01 03

PranešimasParašytas: 03 Tr. 01,2006 2:56 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

dinute rašo:
labas Edita,
visai netycia suzinojau apie si saita.nesenai palaidojau jau antra savo vaikeli.jie nemire nuo baisiu ligu.suprantu kiekviena mama.zinau koks tai skausmas laidoti savo vaika.tikiu kad dar sunkiau yra zinoti,kad tavo mazutis serga.noreciau kazkuo prisideti.gal aplankyti,gal kazkuo padeti.tiesa sakant mazai ka zinau apie onkologines ligas.tiesiog labainoriu kuo nors padeti.

Labutis,

Nuoširdi užuojauta. Aš žinau, ką reiškia palaidoti vieną vaikelį, bet ką du Crying or Very sad baisu net galvoti Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ačiū už pasiūlytą pagalbą. Ar Jūs gyvenate Vilniuje?
dinute

Prisijungė: 2006 02 14

PranešimasParašytas: 03 Tr. 01,2006 5:07 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita rašo:
[
Labutis,

Nuoširdi užuojauta. Aš žinau, ką reiškia palaidoti vieną vaikelį, bet ką du Crying or Very sad baisu net galvoti Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Ačiū už pasiūlytą pagalbą. Ar Jūs gyvenate Vilniuje?

malonu sulaukti atsakymo.siuo metu jau gyvenu vilniuje.noreciau aplankyti koki ligoniuka ligoninej,tik tiesa sakant labai bijau eiti viena.ar mane priims?mano drauges vaikas susirgo,tai mums atejus ji mus isvare.
taip pat daugiau noreciau suzinoti,tarkim ar ligoniukams galima valgyti pyragus,ar kazkokiu produktu jiems geriau vengti.na zodziu noriu suzinoti daugiau.labai aciu ir laukiu atsakymo.
Atgal į viršų
viktorija
Svečias

PranešimasParašytas: 03 Antr. 07,2006 4:09 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita,
norejau paklausti - ten kur pateikta jusu uzpildyta forma del 2% nera nurodyta banko ir saskaitos numerio. tai sitie duomenys tokie pat kaip praeitu metu?
Atgal į viršų
Marina-mama
Svečias

PranešimasParašytas: 03 Antr. 07,2006 5:06 pm    Rašyti temą: fondo kasdienybe Atsakyti su citata

Skaitau ir man plysta sirdis.Turiu 2 vaikus 10 mergaite ir 5 berniuka.Noreciau pasiulyt sava pagalba: aplankiti,nupirkti ir nunesti dovana ar koki reikalinga daikta.Visiems jums stiprybes,kantrybes ir sveikatos.Edita paskambinkite man arba parasykit sms tel.868523711. Razz
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 03 Tr. 08,2006 11:37 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

viktorija rašo:
Edita,
norejau paklausti - ten kur pateikta jusu uzpildyta forma del 2% nera nurodyta banko ir saskaitos numerio. tai sitie duomenys tokie pat kaip praeitu metu?

Miela Viktorija,

Ačiū, kad 2 % norite paskirti "Rugutei"
Banko ir atsiskaitomosios sąskaitos duomenys nebepildomi. Palikite tuščius langelius.

Edita
viktorija
Svečias

PranešimasParašytas: 03 Tr. 08,2006 11:58 am    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Edita,
aciu uz informacija:)zinosiu:)
Atgal į viršų
Edita

PranešimasParašytas: 03 Tr. 08,2006 12:36 pm    Rašyti temą: Re: fondo kasdienybe Atsakyti su citata

Marina-mama rašo:
Skaitau ir man plysta sirdis.Turiu 2 vaikus 10 mergaite ir 5 berniuka.Noreciau pasiulyt sava pagalba: aplankiti,nupirkti ir nunesti dovana ar koki reikalinga daikta.Visiems jums stiprybes,kantrybes ir sveikatos.Edita paskambinkite man arba parasykit sms tel.868523711. Razz

Ačiū ačiū ačiū Very Happy Būtinai susisieksiu...truputuką pasveiksiu Confused ir vėl kibsime į darbus Very Happy
Inga-mama

Prisijungė: 2005 10 05

PranešimasParašytas: 03 Tr. 08,2006 12:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielosios moterys (didelios ir mažos-turiu omenyje vaikai)Smile
sveikinu su pavasario švente! su Kovo-8 Very Happy

Inga-mama
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką
jovitulka

Prisijungė: 2006 02 04

PranešimasParašytas: 03 Tr. 08,2006 4:41 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

Mielos moterys,

Prisijungsiu prie ingos-mamos sveikinimu... Very Happy stiprybes jums, istvermes ir svarbiausia, kad jusu visi vaikuciai butu sveiki
Atgal į viršų
inga

Prisijungė: 2005 07 16

PranešimasParašytas: 03 Št. 11,2006 8:00 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

dinute rašo:
Noreciau aplankyti koki ligoniuka ligoninej,tik tiesa sakant labai bijau eiti viena.ar mane priims?mano drauges vaikas susirgo,tai mums atejus ji mus isvare.
taip pat daugiau noreciau suzinoti,tarkim ar ligoniukams galima valgyti pyragus,ar kazkokiu produktu jiems geriau vengti.na zodziu noriu suzinoti daugiau.labai aciu ir laukiu atsakymo.

Laba diena, Dinute. Labai sujaudino mane Jūsų žinutės. Stebiuosi Jūsų stiprybe, jei, palaidojusi net du vaikelius, turite drąsos dar lankyti kitus sergančius vaikelius. Iš patirties žinau, kiek daug mamų yra, kurios net tik nenori, kad jas ar jų vaikus kas lankytų, bet ir aplamai nenori, kad kas nors apie jų vaikų ligą sužinotų, tad nesistebėkite savo drauge: jis iš daugumos...
Semiuosi iš Jūsų stiprybės. Gaila, kad mes gydomės Kaune, o ne Vilniuje. Labai norėčiau su Jumis susitikti, pasikalbėti. Mažai kas mus klinikose aplanko, nes jau antri metai ten gydomės. Daug kas "atliko savo pareigą", aplankė mus ligos pradžioje ir toliau gyvena savo gyvenimus... Ir negalima per daug jų teisti, nes jiems gyvenimas eina toliau, o mūsų, rodos, sustojo... Jei prarasčiau abu (tiek ir turiu) vaikelius, nebenorėčiau gyventi. Ir dabar, kai mažėlis susirgo, mane išgelbėjo tik mintis, kad dar turiu dėl ko gyventi.
Jei eisite lankyti ligoniukų Vilniuje, geriau iš anksto sužinokite, ką tie vaikučiai šiuo metu valgo. Nes nuo chemoterapijos labai keičiasi jų skonis: vakar valgė vieną maistą, o šiandien jau pažiūrėti į jį nenori. Kažkokių labai jau drauydžiamų produktų nėra, be to, chemoterapijos metu daugelį vaikų net nuo maisto vaizdo ar kvapo negali pernešti... Šiaip tai jiems reikia daug gerti, tik negazuotų gėrimų. Bet ne visada jie nori...
Svečias

PranešimasParašytas: 03 Št. 11,2006 9:31 pm    Rašyti temą: Atsakyti su citata

inga rašo:

Laba diena, Dinute. Labai sujaudino mane Jūsų žinutės. Stebiuosi Jūsų stiprybe, jei, palaidojusi net du vaikelius, turite drąsos dar lankyti kitus sergančius vaikelius. Iš patirties žinau, kiek daug mamų yra, kurios net tik nenori, kad jas ar jų vaikus kas lankytų, bet ir aplamai nenori, kad kas nors apie jų vaikų ligą sužinotų, tad nesistebėkite savo drauge: jis iš daugumos...
Semiuosi iš Jūsų stiprybės. Gaila, kad mes gydomės Kaune, o ne Vilniuje. Labai norėčiau su Jumis susitikti, pasikalbėti. Mažai kas mus klinikose aplanko, nes jau antri metai ten gydomės. Daug kas "atliko savo pareigą", aplankė mus ligos pradžioje ir toliau gyvena savo gyvenimus... Ir negalima per daug jų teisti, nes jiems gyvenimas eina toliau, o mūsų, rodos, sustojo... Jei prarasčiau abu (tiek ir turiu) vaikelius, nebenorėčiau gyventi. Ir dabar, kai mažėlis susirgo, mane išgelbėjo tik mintis, kad dar turiu dėl ko gyventi.
Jei eisite lankyti ligoniukų Vilniuje, geriau iš anksto sužinokite, ką tie vaikučiai šiuo metu valgo. Nes nuo chemoterapijos labai keičiasi jų skonis: vakar valgė vieną maistą, o šiandien jau pažiūrėti į jį nenori. Kažkokių labai jau drauydžiamų produktų nėra, be to, chemoterapijos metu daugelį vaikų net nuo maisto vaizdo ar kvapo negali pernešti... Šiaip tai jiems reikia daug gerti, tik negazuotų gėrimų. Bet ne visada jie nori...

zinot,is pradziu ir man nesinorejo gyventi,as savo vaiku net ant ranku nelaikiau.bet gyventi tai reikia.man tik 22,ir suprantu kad visas gyvenimas dar pries akis.nezinau ar dar galesiu tureti vaiku del komplikaciju.mano gimdyma priemes gydytojas man pasake, LAIMINGU GALI BUTI KIEKVIENAS,TIK REIKIA TO LABAI NORETI.NEREIKIA I GYVENIMO NESEKMES IR LIGAS ZIURETI KAIP I NUOSPRENDI,YRA IR BUS SKAUDU BET TU TURI GYVENTI IR SYPSOTIS,NORS SIRDIS IR VERKIA.
zinot,tiesa sakant,siuos zodzius skaiciau ne viena karta ir pradzioj negalejau suprast ka galejo jie reiksti,juk palaidojau savo vaika.saves gailejau ir pykau ant viso pasaulio.nuo laidotuviu jau praejo beveik 4menesiai.kai viena diena vyras gryzo namo ir mane pamate vel visa apsirengusia juodai,perbalusiu veidu ir raudonom nuo asaru akim,jam neatlaike nervai.jis mane sugriebes uz peciu tikraja ta zodzio prasme PAKRATE kaip kokia obeli.jis tepasake kazka apie tai kad turiu gyventi del jo,del tevu,del mylimos katytes ir galu gale del saves.neverta nuleisti ranku.ta diena vel pradejau sypsotis ir dziaugtis gyvenimu.savo angeleliu nepamirsau,jie visada liks mano sirdyje,kiekviena diena juos prisimenu.
zinau,kad daugelis pagalvos,kaip ji gali patarti mums kad nenuleistumem ranku ar kad toliau sypsotumemes.tai nera lengva,kai gerklej stovi raudos gumulas.bet reikia pagalvoti apie jus supancius jusu vaikus ir jusu artimuosius,tikiu,kad jusu mazylius labiausiai nudziugina mamos sypsena.
tikrai cia prirasiau daug,gal pasirodys kad ne i tema.tai nepykit,bet tiesiog labai norejosi parasyti.laikykites visos.as su jumis.
Atgal į viršų
Ligita

Prisijungė: 2005 09 29

PranešimasParašytas: 03 Pir. 20,2006 8:58 pm    Rašyti temą: Jūsu darbai įvertinti Atsakyti su citata

Šiandien suzinojau, kad Jus lanko TV3 laida ''Lietuvos garbė".... labai džiaugiuos, už išgirstus Jūsų darbus. O taip pat Lietuva sužinos apie Jūsų fondą.Ačiu JUMS..........
Atgal į viršų
Peržiūrėti vartotojo aprašymą Siųsti asmeninį pranešimą Siųsti el. laišką MSN Messenger
Rodyti pranešimus nuo ankstesnio:   
Pradėti naują temą   Atsakyti į pranešimą    Pagrindinis puslapis -> Fondo kasdienybė Visos datos yra GMT + 2 valandos
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Toliau
Puslapis 615

Pereiti į:  
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume