Rodyti ankstesn� tem� :: Rodyti sekan�i� tem� |
Autorius |
Prane�imas |
Edita
Prisijung�: 2005 01 03 Prane�imai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 11:17 am Ra�yti tem�: |
|
|
domantas ra�o: | o as i mokikla dar neinu nes man dar sesi metai dar tik i parosiama tureciau eiti bet negaliu nes nemoku vaiksioti  |
Domantuk, ech, tu mano �elmiuk, neg�sdink tet�, vaik��ioti tu tikrai moki, juk anks�iau vaik��iojai, tik d�l ligos kojel�s tav�s nenori klausyti.
Kuo geriausios dienos Tau ir stipriai apkabinu. _________________ �Mes randame gyvenime tai, k� patys jam suteikiame.� R. V. Emersonas |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
jurgelis
Prisijung�: 2008 04 13 Prane�imai: 1177
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 11:51 am Ra�yti tem�: |
|
|
Labai prajuokinai Domantuk savo �inute mane ir mano dukryt� Emilij�. Sak� ji , kad tau gerai , kad moki ra�yti ir skaityti. Matai , Emilija dar tik penkeri� , pa��sta tik raideles.Siun�ia ji tau didel� ir juoking� link�jim�
 |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
domantas
Prisijung�: 2010 01 27 Prane�imai: 162
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 11:52 am Ra�yti tem�: |
|
|
na taip kai pasveiksiu tada viel gal vaiksiosiu jau isalkau cia prie kompiterio sededamas eisiu pavalgiti
ir as tave apkabinu labai labai stipriai |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
domantas
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 12:01 pm Ra�yti tem�: |
|
|
as irgi siunciu emilijai dideli linkejima ir bucki i zanduka bet iskur ji gauna tokiu graziu paveiksliuku as irgi noreciau kokinors paveiksliuka nusiusti emilijai bet nemoku |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
jurgelis
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 12:54 pm Ra�yti tem�: |
|
|
http://smiles.lc-pasaulis.com/ �ia Domantuk adresas , kur yra tie paveiksliukai ,Susirasi norim� paveiksliuk� atsidaryk j� , pasi�ym�k , kopijuok , o paskui �d�k � savo puslap�l� . Turb�t a� �ia neai�kiai para�iau , gal kas skland�iau paai�kins , pvz. Linas V.  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Linas_V
Prisijung�: 2007 02 12 Prane�imai: 850 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 1:10 pm Ra�yti tem�: |
|
|
O nukopijuoti reikia t� eilut�, prie kurios para�yta BBCode:. Reikia paspausti de�in� pel�s mygtuk� ant �alia �io u�ra�o esan�ios eilut�s. Tada atsiradusiame meniu reikia pasirinkti Kopijuoti (copy).
Paskui reikia �i� nukopijuot� eilut� �terpti � �inut�. Tame lange, kuriame ra�oma �inut� � forum�, reikia paspausti de�in� pel�s mygtuk� ir pasirinkti �d�ti (paste). |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
domantas
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 1:34 pm Ra�yti tem�: |
|
|
o as nieko nesupratau kas ce parasita mamyte man sake
pades paskui isiaiskinti o tu esi nykstukas linasv ar ne zinai as norejau taupasakiti kad jau seniai viska sukonstravau ir traktoriu ir kosmini erdvelaivi kai kita karta pas manias atvaziosi as tau parodisiu koks didelis isejo tas erdvelaivis  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Linas_V
Prisijung�: 2007 02 12 Prane�imai: 850 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 1:42 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Taip, esu tas pats nyk�tukas
Labai nekantrauju pamatyti erdv�laiv� ir traktori�! |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Melisa
Prisijung�: 2009 09 18 Prane�imai: 5 Miestas: Kaunas
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 3:01 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Domantuk, tau linkejimus perduoda Tomukas, su kuriuo �aisdavai ligonines balkone, ir siun�ia tau daug  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
gloriagnius
Prisijung�: 2009 10 26 Prane�imai: 1546
|
Para�ytas: 01 Pen. 29,2010 7:18 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Labas Domantai.Ar priimsi i savo palaikymo komanda maziukus.Gloriai dar tik 3.Pamaciusi tavo nuotrauka ji uzsinorejo,kad butum jos draugu ir atvaziutum i svecius.Ji dar daug ko nesupranta ir nenutuokia,kaip toli nuo musu tu gyveni.Kas zino ,gal kai pasveiksi taip ir bus.Mes gyvename Amerikoj,Cikagoje.Pas mus reikia skristi lektuvu.Zinok,kad tu turi draugu visur ir jie taves laukia,kai tu tik busi tam pasirenges.P.S.Gloria taip pat labai sunkiai sirgo ,bet dabar jau pasveiko ir dziaugiasi gyvenimu..Jei nori pamatyti Glorios nuotraukytes ,tai gali uzsukti i jos puslapiuka .JI, kaip ir tu priklauso "Rugutes komandai".Sveik brangusis ir zinok,kad viskas bus gerai. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
domantas
|
Para�ytas: 01 Sk. 31,2010 11:41 am Ra�yti tem�: |
|
|
a taip prisimenu tomuka as jam irgi perdodu linkejimus
ir glorijai labas aisku kad prijimsiu i savo palaikimo komanda zinai mamyte man sake kad ko daugiau zmogeliuku mania palaikis ir ko daugiau bus suspaustu kumciu tuo greiciau as pasveiksiu  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
gloriagnius
Prisijung�: 2009 10 26 Prane�imai: 1546
|
Para�ytas: 01 Sk. 31,2010 5:37 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Tu tiesiog ismintingas berniukas ir tavo mamyte pati sauniausia.Kada Gloria sirgo ir zmones mus palaike ,as labai tai jauciau.Visu siusti linkejimai ir maldos turi ypatinga galia.Jie butinai pades ir tau. Dar noriu pridurti,kad raso tik nedidele dalele geru zmoniu .Kiti ,nemaziau palaikantys,tik skaito ir linki to paties.Mes visi tave labai mylime,juk tu toks isskirtinis zmogutis. |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
Tautvil�
Prisijung�: 2007 04 04 Prane�imai: 472 Miestas: Vilnius
|
Para�ytas: 01 Sk. 31,2010 5:57 pm Ra�yti tem�: |
|
|
Domantai, vis u�suku � Tavo skyrel� ir skaitau, k� para�ai. Ir tu visada padarai taip, kad paskai�ius nusi�ypso�iau. O kad Tave palaiko labai daug �moni� ir �ia niekada nepritr�ks stipriai suspaust� kum�tuk�, tai net neabejok  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
domantas
|
Para�ytas: 02 Antr. 02,2010 10:22 am Ra�yti tem�: |
|
|
pagaliau mamyte nuejo uzmikditi danieliu tai dabar galiu biski pasedeti prie kompiterio nes kitaip jis man neleidzia verce mania is kedes arba atbega ir prispaudineja visokiu nesamoniu ta vat o zinot vakar man nukirpo visai visai plaukus tai dabar atrodau kaip marsietis  |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
jurgelis
|
Para�ytas: 02 Antr. 02,2010 10:33 am Ra�yti tem�: |
|
|
Sveikas Domuk �ia ra�o "�ioplel� " teta. Ar i�mokai kelti paveiksliukus Emilija perduoda v�l linksm� link�jim� ir siun�ia savo triu�io Tomo Miko Nul�pausio nuotrauk�.Taip taip �ia toks ilgas triu�io vardas O kad plaukelius nukirpo nieko baisaus , o marsie�iai taip pat gali b�ti labai labai gra��s.
 |
|
Atgal � vir�� |
|
 |
|