|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Antr. 01,2009 7:29 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki visi po ilgos pertraukos. Pagaliau gryžau iš vado atostogų , tik gaila, kad vėl reikės į mokyklą, bet džiaugiuosi, kad galiu bendrauti su rugutiečiais. Bet nesijaudinkite, nebuvo karas su visomis ligomis apleistas. Krikšto mama per gimtadienį dovanojo knygą apie Lietuvos karius ir kariuomenes- JAV pėstinikai, tik jie dideli.Tarp jų buvo Japonų ir sunkiosios artilerijos. Taigi, mūšiai tikrai vyko. Dar vasarą daug plaukiau, nes negalima kitaip sportuoti.
Grįžęs sužinojau, kad Liepužė turi sesytę. Liepužei gerai būti vyresniaja sesyte, nes man, kaip jauniausiam daug blogiau, reikia visų klausyti, negaliu turėti savo taisyklių. Vadovauti galiu tik kariams. Beto , neturiu brolio, su juo būtų įdomiau - dvigubos linksmybės.
Labai pasiilgau Rugutės ir Liepužės. Kai perskaitysiu visą temą, sužinosiu apie jus daugiau. O dabar- bučinukai abiem mergaitėm. Vadas Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Pir. 21,2009 1:51 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki visi
Tikimes, kad jusu visu gripas nepuola, taip kaip mus uzpuole praeita savaite, visi prasirgom, tik vieni lengviau, kiti sunkiau
O siandien jau viskas gerai ir vel visi dziaugiames dar paskutiniais saules spinduliukais. Liepa kieme zaidzia, sese miega laukuti, o mes po truputi tvarkomes kiema, zodziu po truputi ruosiames ziemai, nors dar tik prasidejo ruduo
Vakarai musu jaukus namuose...
Kita savaite vaziuosim i Vilniu kontrolei, jau taip seniai buvom "Rugutes namuciuose"
Aciu visiems kas uzsukate paskaityti apie mus visus Stai vel dalinames naujausiomis nuotraukelemis O musu Nidai siandien lygiai 1,5 menesio Beprotiskai greitai eina laikas, gal kas zino kaip ji sustabdyti???
Beje, seses sutaria puikiai Liepa labai megdzioja mane, nori daryti viska ka darau as Zodziu puiki pagalbininke mamai
Liepa labai nori fotografuotis su sese kartu
Kartais leidziame ir Liepai pabuti maza ir sugrizti i savo lovyte, kur dabar miega sese o ten kaip zinoma tiek nauju zaislu
Na o cia musu mazoji Nidute
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 09 Pir. 21,2009 2:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Na nuotraukeles, tiksliau, abi dukrytes, tai kazkas nerelaus  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 09 Pir. 21,2009 8:40 pm Rašyti temą: |
|
|
| Labai grazios jusu mergytes! Aciu, kad dalinates...ir sekmes Vilniuje! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 09 Antr. 22,2009 7:20 am Rašyti temą: |
|
|
gražiau tikrai nebūna Princesė ir Princesytė myliu |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sagne
Prisijungė: 2008 05 12 Pranešimai: 701 Miestas: Elektrėnai
|
Parašytas: 09 Antr. 22,2009 8:11 am Rašyti temą: |
|
|
Fantastika... du stebuklai tokia jauki šiluma apima žiūrint į jūsų dukrytes... Šypsena visai dienai garantuota Myliu, apkabinu, pasiilgau  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 09 Antr. 22,2009 12:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Pritariu Sagnei...
Tiesiog DU GROŽIAI !!!
Labai miela, kad Lieputė taip rūpinasi mažąja sesute. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 23,2009 8:25 pm Rašyti temą: |
|
|
Kokios gražios Liepužė ir Nida Tikri Top modeliai. Nida kojytes laiko visai taip pat, kaip ir aš kūdikystėje. Liepužei smagu, kad turi ką auginti, o aš buvau pats mažiausias ir visi augino mane, o aš neturėjau kam vadovauti. Užtat dabar kovoju su savo ir draugų ligomis. Pačiam pavyko išvengti gripo, nors sirgo visa šeima. Liepuže, kitais meteliais daug maudykis prūde, ir gripai nepuls. Aš tave išmokinsiu plaukti. Tikiuosi, Liepužė nebijo varlių, nes jos gyvena prūde. Bet jų bijoti nereikia, nes mano sesė Marija jas pagavusi pabučiuoja, nes tikisi, kad varlinas atvirs į princą.
Dar Liepužė galės išmokti meškerioti. Duosiu jai labai gerą meškerę, kuria pagavau net 4 žuvis. Liepuže, kai Nidutė pradės ropoti, tu slėpk daiktelius aukščiau, nes kūdikai juos visus graužia ir seilioja. Kai Nidutė verks, po truputį ją pakutenk, ir ji pradės juoktis. Bučiuoju abi mergaites. Vadas Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Danguole_
Prisijungė: 2009 02 04 Pranešimai: 84 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 09 Kv. 24,2009 12:08 pm Rašyti temą: |
|
|
tiesiog nuostabus du ziedeliai neapsakomai glosto sirdi beziurint i dvi laimingas sesytes! linkiu graziu ir siltu dieneliu teveliams auginant savo atzaleles,esate tikrai grazi seima  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 09 Kv. 24,2009 9:01 pm Rašyti temą: |
|
|
Dvi mažos princesės. Smagu turėti gyvą lėlytę  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Astra
Prisijungė: 2008 07 21 Pranešimai: 100 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 09 Št. 26,2009 11:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Kokios gražuolytės Matosi, kad Liepužė labai myli savo mažąją sesute Jos abi nuostabios  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Irute
Prisijungė: 2009 02 11 Pranešimai: 457
|
Parašytas: 09 Tr. 30,2009 4:43 pm Rašyti temą: |
|
|
| Visiškai pritariu Linai(šalia)- princesė ir princesytė,abi labai mielos ,labai gražios ir labai panašios. O Liepa tiesiog švyti iš laimės,kaip jai gera šalia savo mažosios sesytės. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 10 Kv. 08,2009 3:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu visiems uz komplimentus musu mergytems
O mes rudeneli leidziam visai neblogai Liepos kontroliniai tyrimai geri, jauciasi taip pat puikiai, veiklos turi kalna, apvercia namuose viska aukstyn kojom, bet nesiskundzia, kad nera ka veikt
Apetitas normalus, nei didelis, nei mazas, auga kaip ant mieliu, pasiutimu irgi nesiskundziam
Nida irgi auga pagal plana, vakar suejo 2 menesiukai, tai gavom skiepa, pasisverem pasimatavom kaip priklauso, nusiskundimu neturim
Stai kelios foto jums akis paganyti is darzelio fotosesijos ir viena is serijos "Begaline meile sesei" arba "Kokia laime ja laikyti ant ranku"
Visad Jusu...  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Danguole_
Prisijungė: 2009 02 04 Pranešimai: 84 Miestas: Siauliai
|
Parašytas: 10 Kv. 08,2009 3:50 pm Rašyti temą: |
|
|
ak! kokie du groziai! nuostabios mergytes labai miela matyti dvi laimingas sesytes  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 10 Kv. 08,2009 3:59 pm Rašyti temą: |
|
|
| :Labai grazu! O liepa tai tikrai labai isaugusi ir i mama labai panasi (is nuotrauku speju) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|