|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Jolanta Svečias
|
Parašytas: 01 Antr. 31,2006 1:48 am Rašyti temą: |
|
|
Labuciai...
Cia as vis dar naktineju...
Sakai,Editele,kad nuo Simos piesinio -silta,na,vat nebereikalo Dainoras ir nori ta radiatoriu uzsukti... ...
Vis niekaip iki tos dailes nenurepeckojam...amzinai ,,daug pamoku"uzduota... na,bet ,kai pamokas paruosim...
Labanakt,visiem!  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
Prisijungė: 2005 12 28 Pranešimai: 228 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Antr. 31,2006 11:50 am Rašyti temą: |
|
|
Labukas Pijuk, Aida, labas Edita,
Smagu, kad Pijus jauciasi gerai, kad kyla kraujuko rodikliai , labai del judvieju pergyvenu.
Emilija ir Jokubas siuncia Pijui paaaacius didziausius linkejimus ir praso pasisaugot virusiuku, nes kazkoks piktas "kosulinis" virusas Jokuba uzpuole, tai labai sunkiai sekasi ji isvaryt.
Labai jus mylim,
Buckiai
Asta |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
Prisijungė: 2005 10 27 Pranešimai: 774 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 01 Antr. 31,2006 12:21 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu Astule uz linkejimus.
Oi kaip nesmagu, kad Jokubas sirguliuoja Linkim jam greitai pasveikti. Linkejimai ir Emilijai.
Pijus jauciasi puikiai Tik truputi veiduka pabere, itariu kad nuo sureliu ir aktimeliu, tai jo pagrindinis maistas Labai bijau antro kurso chemijos, nes jau po pirmojo kraujukas nemazai pakrito kas bus po antro......? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
|
Parašytas: 01 Antr. 31,2006 12:39 pm Rašyti temą: |
|
|
Laikykis Aidule, tikiu kad viskas bus gerai, kitaip ir negali buti, tik reikia daug daug istvermes ir kantrybes, kurios tu tikrai turi. Jei noresi kada kur isbegt paplepet, skambink
Visad su jumis,
Asta |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 01 Antr. 31,2006 1:41 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aciu Asta uz palaikyma, uz paguoda, uz padrasinimus. Aciu visiems. Treciadieni baigiu svitinima. Manau kad savaites antroje puseje turesiu daugiau laisvo laiko, o ir Pijus jau stipresnis, galesim susibekt. Iki. Myliu. Susiskambinsim. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Tr. 01,2006 5:55 pm Rašyti temą: |
|
|
Yeees baigiau gydima Is kart palengvejo, nes mane jau vien nuo to geltono pastato pykindavo. Dabar reikes tik po menesio ten vaziuoti.
Beje, Edituk, kaip tavo reikaliukai, sakei galim paplanuot sia savaite susitikt? Labai, labai taves pasiilgau Jeigu esi uzsiemusi, nepergyvenk ir nesiplesyk, bus dar laiko.
Pijus jauciasi gerai, gaila kad i lauka negalim iseiti, labai jau bjaurus oras, geriau jau truputi saltukas butu.
Dar norejau paklausti, gal kas pirmadieni po pietu vaziuojate i Kauna?
Vakar dienos sveikatos gide apie Nikodema " Astuonmecio vilti pasveikti priartino operacija Svedijoje"
Smagu kad Nikodemui atsirado daugiau sansu nugaleti liga. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Asta
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 1:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveikinu Aidule tave baigus gydyma dabar stiprek, atsistatyk, uzsiaugink savo grazias kasas ir galop pamirsk visa tai.
Kaip musu Pijukas, kaip jauciasi tas grazuolis?
Pasiilgom jusu
Buckis,
Asta |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 2:31 pm Rašyti temą: |
|
|
Oi kaip aciu uz tokius grazius palinkejimus. Viskas bus gerai, kad tik dar nesugalvotu gyditoja paskirt chemijos, na bet kol kas man leido menesi pailseti. O kasos tai baika ataugs, svarbu kad ta liga klastune daugiau nebeatsinaujintu. Ai... jau kaip ir sakiau, del saves maziausiai pergyvenu, kad tik Pijukas pasveiktu labiausiai rupi.
Dabar Pijus miega poguliuko. Jauciasi visai gerai kotletus kerta, ir koses, ir sriubos nebeatsisako.
Man net siandien kirba mintis, kad gal nosyte truputuka i lauka iskisim. Sniegelio nemazai prisnigo, gal koks besmegenis jau iseis, tik kad musu kieme neklauzados vaikezai tuoj nugriauna
Mes taip pat jusu pasiilgom. Visada esate laukiami. Edituk, taves taip pat labai laukiam. Nesinori jusu labai trugdyti, bet taip norisi pasiplepeti ne tik virtualioje bet ir realioje aplinkoje. Gal kur nueikim pasikulturinti... i koki teatra? Ar man koki arbatos vakareli suorganizuoti...? A...?  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 2:49 pm Rašyti temą: |
|
|
| Aida rašo: | . Edituk, taves taip pat labai laukiam.  |
Labukas, trumpam prisėdau prie kompo, paskaitinėti, kaip jūs visi laikotės. Smagu būtų pasimatyti, tik... prasidėjus naujiems metams mums kažkaip prasidėjo ir nelaimių virtinė - tik nesenai mama griuvo, susitrenkė galvą (dar vis nevaikšto), vakar mirė brolio uošvis. Mes labai labai mylime brolio žmonos šeimą. Tai dabar esame, kaip ir tarp Rokiškio ir Vilniaus. Rytoj laidotuvės. Susitikimą reikėtų atidėti. O arbatos vakarėlis būtų laaaaabai smagu
Augink kasas Stiprybės visiems Aš kaip visuomet kartu  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 3:04 pm Rašyti temą: |
|
|
| Oi kaip jus toli. Laikykis Edituk. Svarbu kad mama pasveiktu. Na o nesekmes praeina, negali buti juk visa laika blogai. Susitikimams, kaip ir sakiau, laiko dar turesim. Dabar rupinkis savimi ir savo artimaisiais. Iki. Mylim Tave. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Diana
Prisijungė: 2005 02 07 Pranešimai: 102 Miestas: SIAULIAI
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 3:06 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveika Aida.Labai dziaugiuosi,kad tau ir Pijui viskas gerai.Gera skaityti apie jus geras zinias.
Nieko neparasiau kai klausei kaip sekasi,nes geda dejuoti kaip man bloga,kai yra daug zmoniu,kuriems blogiau,taciau jie sugeba su tuo tvarkytis.Truputuka tik pavydziu jums,vilnietems,kad galite susibegti,pasidalinti savo mintimis.
Sveikateles jums,stiprybes,geros nuotaikos ir geru zmoniu aplink  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 3:14 pm Rašyti temą: |
|
|
| Nereikia nieko gedintis. Juk mes tam ir esam kad dalintumemes ne tik dziaugsmais, bet galetumem ir pasiguosti viena kitai, liudeti kartu, netgi paverkti kartu. Juk esam zmones, kekvienas turim jausmus, turim sirdis, o dar sitiek patyre...Smagu kad vis cia apsilankote, labai, labai Jums aciu uz linkejimus. Stiprybes Jums. Su meile Aida |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Ziuzia
Prisijungė: 2005 01 04 Pranešimai: 354 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 3:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Edituuukai, o kur musu arbatos vakarelis, mmm? Nuo Kaledu laukiu  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Aida
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 3:50 pm Rašyti temą: |
|
|
Tai gal visos kartu susibegsim. Smagu butu pamatyti ir Tave, Virginija Kazin kur Ramunele dingo? |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 02 Pen. 03,2006 4:13 pm Rašyti temą: |
|
|
| Ziuzia rašo: | Edituuukai, o kur musu arbatos vakarelis, mmm? Nuo Kaledu laukiu  |
Virginija, na atleisk man pažadukų karalius esu na, ką jau padarysi. Kitą savaitę dar būsiu labai užsiėmusi, bet nuo 13 dienos (ir vėl man ta trylikta) galiu eiti ir eiti į susitikimus. Ar nuo Kalėdų, gal net nuo Vėlinių
Puiki mintis, arbatėlei susibėgti visoms aš už
Aha, o kur Ramunėlė dingo  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|