|
Labdaros ir paramos fondo "Rugutė" forumas
|
| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Pir. 08,2008 8:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Editėle, dėl bausmės, teks tik pasapnuoti apie ją, nes draugai nebaudžiami. Jei Liepužė beveik pasveikus, taigal pasakykite, kurį ji lanko darželį, ar Vilniuje? Aplankyčiau ją. Aš žinojau, kad mano kariai padės įveikti ligą. Gal Pasaulio kūrėjas padarė taip, kad, nors čia paprasti plastmasės kariai, bet jie naikina ligą. O Liepužei jų esu davęs. Tikiuosi nepanaudojo jų kaip čiulptuko Ar kariai pas Liepužę nepametė kuprinių? Jei pametė, tai reikėtų jiems pakloti lovytę, padarytą iš pagaliukų. Dar viena gera žinia- ant mano kovinio stalo jau krito priešo vadas su savo vėliava. O kaip laikosi mano brolai iš Šiaurinės šventyklos ordino? Linkėjimai jiems, bučkis Liepai o visiems kitiems - linkėjimai laikytis. Vadas mantvydas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
Prisijungė: 2007 05 03 Pranešimai: 611 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Pir. 08,2008 8:48 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki visi
Oi, kaip mes jusu pasiilgom, jus net nisivaizduojat Tik siandien pajunge interneta, tai pirmas darbas, jums apie tai pranesti, nuotraukytemis palepinti
Editukas jau viska jums papasakojo kaip mums sekesi, tyliai tyliai dziaugiames...
Ruduo... Liepa eina i darzeli kaip ir kiti, sveiki vaikai, as i darbeli, nors nepilnu kruviu, visada esu salia (nes darzelyje dirbu), pavalgom pusrytelius namie ir po 9 val. iskeliaujame pas vaikus, uzbegu paziuret kaip miega pietu miegeli, pasikalbu su aukletojomis, po vakarienes abi keliaujame namuciu uz ranku susikibusios, kad jus zinotumet koks tai jausmas... Kaip as didziuojuosi savo Princesyte
Taigi pazadu kasdien jus aplankyti, ikelti nuotraukyciu is darzelio gyvenimo, kaip leidziame laika namuose
O kol kas tik zadetos nuotraukytes is pajurio
Smagaus ziurejimo
Liepa pajuri, nors oras musu nelepino, buvo visai smagu
Vandenukas pasirode dar saltesnis 
Zaidimai su smeliu kopose...
Smagios pramogos atrakcionu parke
Gera ir pusyne tiesiog pasedeti tryse...
Buvom susitike su Reinoldo seima nuostabioje kavineje su mini zoologijos sodu, fantastiska vieta, dekojame Astai uz suorganizuota susitikima
Vaikams tai tikras dziaugsmas...
Tai tiek siam karteliui, silciausi linkejimai visiems draugams, smagu buvo pasimatyt "Draugu saloje", pamatyt kaip musu vaikai pasikeite pasibaigus gydymui, visi atrode nuostabiai, ir teveliai laimingi...
Buckiai nuo musu visu triju, jums, mielieji, visiems  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 09 Pir. 08,2008 8:55 pm Rašyti temą: |
|
|
| Mantvydas rašo: | Editėle, dėl bausmės, teks tik pasapnuoti apie ją, nes draugai nebaudžiami. Jei Liepužė beveik pasveikus, taigal pasakykite, kurį ji lanko darželį, ar Vilniuje? Aplankyčiau ją. Aš žinojau, kad mano kariai padės įveikti ligą. Gal Pasaulio kūrėjas padarė taip, kad, nors čia paprasti plastmasės kariai, bet jie naikina ligą. O Liepužei jų esu davęs. Tikiuosi nepanaudojo jų kaip čiulptuko Ar kariai pas Liepužę nepametė kuprinių? Jei pametė, tai reikėtų jiems pakloti lovytę, padarytą iš pagaliukų. Dar viena gera žinia- ant mano kovinio stalo jau krito priešo vadas su savo vėliava. O kaip laikosi mano brolai iš Šiaurinės šventyklos ordino? Linkėjimai jiems, bučkis Liepai o visiems kitiems - linkėjimai laikytis. Vadas mantvydas. |
Mielas Mantvydai, tavo dovanoti kariai saugiai budi musu namuose su visa amunicija, nuosirdziai dekoju tau uz begalini rupesti savo Dama, manau ateis laikas kada ir ji gales tave pradziuginti kaip nors, gal savo piesiniais, gal ranku darbeliais... Paauginkim dar musu Princesyte , gerai?
Tau, vakarinis buckis nuo musu isdykutes, tavo sirdies Damos
Labanaktukas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 7:19 pm Rašyti temą: |
|
|
Džiaugiuosi dėl bučkio, jį laikysiu po pagalve. O dėl amunicijos, tai kaip pavyko kariams apsaugoti amuniciją nuo Liepužės dantukų? Ir kaip pavyko apsaugoti pačius karius? Juk maži vaikai juos naudoja kaip čiulptukus. Pamiršau pasakyti, duodamas kareivius, kad tai buvo patys geriausi kariai iš viso būrio.Todėl Liepa saugiai sveiksta. Bučkis Liepai į abu žandukus. Labanakt.
Ir labanakt Editai.Editėle, jei žinote kapitoną, kuriam kritinė situacija mūšio lauke, tai pasakykite. Nespėsite mirktelėti, kaip tas vaikas gaus karį. Tuomet jam kautis bus lengviau. Vadas Mantvydas.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 7:38 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai gražios nuotraukos. Lieputė paaugusi... Smagu , kad gali į lopšiuką eiti ir įsileti į normalų vaikų gyvenimą.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 09 Tr. 10,2008 7:58 pm Rašyti temą: |
|
|
be galo smagu matyti tokia paaugusia Liepute ir girdeti, kad viskas kaip ir turejo buti - geryn geryn ir geryn. Tik ta krypti ir laikykit  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Emma
Prisijungė: 2008 07 11 Pranešimai: 9 Miestas: kaunas
|
Parašytas: 09 Kv. 11,2008 1:04 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai tyliai bet labai dziaugiuos del Liepuzes ir siunciu mazyti bucki i nosyte :* |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Alexandra
Prisijungė: 2007 11 24 Pranešimai: 82 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 09 Kv. 11,2008 7:11 pm Rašyti temą: |
|
|
Labai, labai, labai dziaugiuosi uz Liepuze.
Aciu Editai ir Rutenei uz naujienas. Labai ju laukeme. Ir butent apie tokias geras naujienas ir svajojom
Nuotraukytes fantastiskos. Princese tikrai labai ugtelejo.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 7:10 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki draugai
Saltas rudenelis atnese i musu namus ir kazkoki virusa, ir Princesyte ir tevelis sirguliuoja truputi, man teko slaugytojos vaidmuo sia savaite Zadam sia savaitele ir darzelio nelankyti, kad visiskai pasveiktume, kitu vaikuciu neuzkrestume
Nors grazu sekmadieni isejome valandziukei po kiemeli palakstyti, tai Liepa nustverus mano gumines lauko darbu pirstines uzsidejus darbo prasesi
Linkejimai is Kauno  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ingrida
Prisijungė: 2005 01 08 Pranešimai: 348 Miestas: Panevezys
|
Parašytas: 09 Pir. 15,2008 7:47 pm Rašyti temą: |
|
|
Darbštuolytė mūsų Liepa, net iš nuotraukos matyti .
Vykit lauk virusus, kuo toliau ...
Ir džiuginkit mus savo žavia šypsena . |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
jurgelis
Prisijungė: 2008 04 13 Pranešimai: 1177
|
Parašytas: 09 Antr. 16,2008 6:29 pm Rašyti temą: |
|
|
Smagu džiaugtis namuose. Virusą įveiksite. Linkėjimai iš kito Kauno galo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 09 Tr. 17,2008 5:53 pm Rašyti temą: |
|
|
Labas vakaras Negaliu atsižavėti užaugusia Liepute... Taip ir norisi apkabinti, išmyluoti.. Tikiuos,kad greit atsikratysit to neklaužados viruso,ir vėl keliausit "tipu tipu" į darželį, žaisit su vaikais ir džiaugsitės rudens dienomis Patys šilčiausi Linkėjimai  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Audrone
Prisijungė: 2008 01 15 Pranešimai: 325 Miestas: Oak Forest, IL
|
Parašytas: 09 Kv. 18,2008 4:13 pm Rašyti temą: |
|
|
| Liepuzele, kokia tu jau didele ir grazi! Tikiuosi, kad jau palieka jus rudenines ligos ir vel bus smagu keliauti i darzeli! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 09 Kv. 18,2008 5:13 pm Rašyti temą: |
|
|
Na,ar jau išvijote tą blogietį virusą? Ir vėl siunčiu pilną linkėjimų pintą  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
rutene
|
Parašytas: 09 Kv. 18,2008 9:17 pm Rašyti temą: |
|
|
Aciu, jog rupinates Liepos sveikatele, o ji vis geryn ir geryn, beliko slogyte atsikratyt, kuri nelabai noriai traukiasi bet mes ja nugalesim ir kita savaitele kulniuosim pas vaikucius i grupe
Kadangi dirbu tik tris dieneles per savaite, tai pasaugodama savo Princesyte tik tiek ir vesiu, likusias keturias duksim namuciuose
Buckiai, buckiai ir labanaktukas  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|
|
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume
|
|