| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
Lina (iš toli)
Prisijungė: 2007 01 21 Pranešimai: 706
|
Parašytas: 08 Pen. 08,2008 7:21 am Rašyti temą: |
|
|
negalima negalima  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
agweta
Prisijungė: 2008 07 06 Pranešimai: 1403
|
Parašytas: 08 Pen. 08,2008 7:58 am Rašyti temą: |
|
|
| rutene rašo: | | agweta rašo: | pameni,tikrai pameni.Ateidavai su Juliuko mama ir Eligijaus.Mes tada gulejom a pusej ir daznai jus kalbindavau.prisimink.tu dar tada sakei''mes susipilam ciulpus ir vaziuojam namo''.as tada labai juokiausi.bet juk taip ir buvo,ar ne?  |
Nu dabar tikrai pamenu Tikrai po supylimo praejus 15 d. buvom namie, tik dar gera savaitele teko kas antra diena vazineti trombocitu Susimaise ir mamos ir vaikai man Mane atpazista o as ne, kokia geda Pasitaisyiu
Linkejimai! |
matai,sakiau,kad prisiminsi.o siap jums tai fainai:) ir mes taip norim...namo.bet jau kazkas vykti pradeda.ant kuno rausvos demes atsiranda ir vel dingsta...neisvaziuosim greit bet geriau tegul dabar,nei vel is namu atvaziavus gulet cia.
Nu ka Liepuzei daug daug bucinuku i nosyte,akytes,skruostukus o mamytei svajoniu issipildymo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gabrielė
Prisijungė: 2008 07 01 Pranešimai: 45 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 08 Pir. 11,2008 8:52 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip graziai Liepa atrodo.. ;]
O kaip begyvena Liepa? _________________ *aš visgi tik žmogus* |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
VAIDA
Prisijungė: 2007 10 26 Pranešimai: 267 Miestas: Rietavas
|
Parašytas: 08 Antr. 12,2008 9:13 am Rašyti temą: |
|
|
Labutis, mergaitės,
Kaip sekas mano martelei, kur pradingo gražiosios foto  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
VAIDA
|
Parašytas: 08 Tr. 13,2008 9:03 am Rašyti temą: |
|
|
Kū-kū Kur įspūdžiai iš pajūrio, čia kažkas kažką žadėjo  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gabrielė
|
Parašytas: 08 Pen. 15,2008 9:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Kur nuotraukytes?  _________________ *aš visgi tik žmogus* |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Elenele
Prisijungė: 2007 09 02 Pranešimai: 156 Miestas: Åndalsnes
|
Parašytas: 08 Sk. 24,2008 2:11 pm Rašyti temą: |
|
|
pasislepe Liepute  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Galiorka Simona
Prisijungė: 2006 03 20 Pranešimai: 65 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 08 Sk. 24,2008 9:49 pm Rašyti temą: |
|
|
kokia grazi mergyte,jau kaip pamaciau,apakau... * |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gabrielė
|
Parašytas: 08 Pir. 25,2008 1:58 pm Rašyti temą: |
|
|
Nu visai jau pradingo Liepa.  _________________ *aš visgi tik žmogus* |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Sigita
Prisijungė: 2007 02 07 Pranešimai: 70 Miestas: Birzai
|
Parašytas: 08 Pir. 25,2008 7:08 pm Rašyti temą: |
|
|
Liepa nu jau gražumas Tavo
Buvai fantastiška ir aš jau girdėjau kaip sakė kelis žodžius taip smagu buvo.  _________________ Meiles darbai visuomet priartina mus prie Dievo. /motina Terese/ |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Mantvydas
Prisijungė: 2006 04 12 Pranešimai: 396 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Sk. 07,2008 12:02 pm Rašyti temą: |
|
|
Kaip laikosi širdies dama? Jau taip gerai užsimaskavusi, kad net geriausi žvalgai žinių negauna. Ar čia žvalgus geriau parengti, ar čia pačiai Liepai telefoną duoti? Gal paskambins? Nerimaujantis vadas.
beje, kaip sekasi Editėlei? Ar karius tvirtovėje gerai pavyko surikiuoti? Nuo teisingos tvarkos labai daug priklauso mūšio eiga. O kariai tikrai parengti. Visai kaip Šiaurinės šventyklos ordino kariai.  |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Edita
Prisijungė: 2005 01 03 Pranešimai: 1635 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 09 Sk. 07,2008 3:28 pm Rašyti temą: |
|
|
| Mantvydas rašo: | Kaip laikosi širdies dama? Jau taip gerai užsimaskavusi, kad net geriausi žvalgai žinių negauna. Ar čia žvalgus geriau parengti, ar čia pačiai Liepai telefoną duoti? Gal paskambins? Nerimaujantis vadas.
beje, kaip sekasi Editėlei? Ar karius tvirtovėje gerai pavyko surikiuoti? Nuo teisingos tvarkos labai daug priklauso mūšio eiga. O kariai tikrai parengti. Visai kaip Šiaurinės šventyklos ordino kariai.  |
Didysis Vade, Mielasis Drauge,
Ta aš, buvau pažadėjusi būti ryšininke ir pranešti žinias apie Liepuže. Galite skirti man pačią griežčiausią bausmę už pažado nevykdymą
Tavo širdies dama laikosi puikiai. Žinias pranešinėsiu tyliai, beveik šnabždesiu. Atlikus pagrindinį tyrimą - MIBG skenavimą taikomą neuroblastoma sergantiems ligoniukams - neuroblastomos židinių nerasta. T.y. tyliai galime reziumuoti - šiandien priešas įveiktas. Nors priešas lyg ir įveiktas, tačiau Liepužė geria vaistukus roaccutane, kuris sukelia nemalonius pašalinius poveikius - sausėja, trūkinėja odelė. Tai kelia mažą liūdesiuką.
Ir pabaigai ... jau girdžiu jus visus šaukiančius "Vauu...Jėga"...
O žinia tokia - mūsų Saulytė iškeliavo į darželį (tiksliau lopšelį). Tikriausiai aš daugiau nerimavau nei ji. Širdies dama puikiai jaučiasi, ašarėles nerieda, žaidžia, miega pietų miegutį . Va, taip
Kariai tvirtovėje jau surikiuoti. Tikiuosi, kad teisingai, nes visi vykdo mano komandas ir šauniai kaunasi
Apkabinu, bučkis ir tvirtas rankos paspaudimas Didžiajam Vadui  _________________ Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame. R. V. Emersonas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Gintarė
Prisijungė: 2007 11 23 Pranešimai: 79
|
Parašytas: 09 Pir. 08,2008 7:37 am Rašyti temą: |
|
|
| Beprotiskai dziaugiuosi. Tyliai. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
VAIDA
|
Parašytas: 09 Pir. 08,2008 3:20 pm Rašyti temą: |
|
|
Liuks, liuks, super , jei k1 tai aš čia labai tyliai(niekas negirdėjo ) |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Silmana
Prisijungė: 2007 11 07 Pranešimai: 288 Miestas: Šiauliai
|
Parašytas: 09 Pir. 08,2008 3:40 pm Rašyti temą: |
|
|
Ne tas žodis,kad džiaugiuosi, tiesiog nenustoviu vietoj.. Tyliai,tyliai.. Apkabinu mūsų mažąją princesę  _________________ Nesi atsitiktinis šiame pasaulyje, bet Dievo norėtas ir Jo besąlygiškai mylimas. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|